Geplaatst op 20 Reacties

Zo krijg jij extra Energie tijdens het Vasten! – Psycholoog Najla

Zo krijg jij extra Energie tijdens het Vasten! – Psycholoog Najla


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Deze maand is het weer de vastenmaand van de moslims, de ramadan. Het is een maand van bezinning waar van zonsopgang tot zonsondergang gevast wordt. Via social media hoorde ik dat veel van jullie deze maand mee doen aan de ramadan / vasten. Jullie vroegen mij om tips om je tijdens de ramadan je zo energiek mogelijk te voelen. Dit is zeker handig als je aan het leren bent voor je examens, proefwerken of tentamens of je bezig met een scriptie of verslag en jij je door het vasten moe / vermoeid en zwak voelt.

Ben jij benieuwd naar de tips van het voedingscentrum? Kijk dan hier:

Van FLASKE bottle mocht ik deze fles t.w.v. €34,95 weg geven aan een van mijn kijkers. Ik ben hier niet voor betaald.

Op mijn YouTube kanaal en website www.psycholoognajla.nl deel ik met jou, hoe jij wetenschappelijk bewezen adviezen en technieken uit de psychologie, in je eigen leven kan toepassen. Hierdoor wordt ook jouw leven net wat makkelijker.

Wil je mij ook volgen op social media? Dat kan!

Facebook:

Instagram:

Elke vrijdag om 16: 00 uur plaats ik een nieuwe video.

Wil jij met mij samenwerken? Stuur dan een mail naar najla@psycholoognajla.nl

Heb jij last van psychische problemen? Neem dan contact op met je huisarts!

Lees hier hoe jij in behandeling bij een psycholoog kunt gaan en wat hierbij komt kijken:

Vergeet je niet te abonneren!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

20 gedachten over “Zo krijg jij extra Energie tijdens het Vasten! – Psycholoog Najla

 1. Ik zou graag mee willen doen met de winactie!!! Ik doe al mee sinds mijn 12de (ik ben nu 13) en ik merk dat ik best weinig water drink omdat ik het te warm vindt!

 2. Het lijkt me superleuk om met de winactie mee te doen. Ik doe mee, omdat ik drinken heel erg belangrijk vind. Ik heb een duimpje omhoog gedaan en geabonneerd op je kanaal. Groet, A.N. Ah

 3. Ik zou graag mee willen doen met de winactie, ik ben al een tijdje geabonneerd op je! Heb altijd superveel aan je tips. Keep up the good work❤️❤️

 4. Ik deed al vanaf mijn 10e mee aan de ramadan en daarvoor vastte ik eigenlijk alleen de weekenden. Nou heb ik vorig jaar en het jaar daarvoor niet meegedaan vanwege mijn eetstoornis, anorexia. De huidige ramadan doe ik dus voor het eerst voor mee en dat is best spannend en toch heel erg confronterend. Ik drink best veel en daarom zou ik wel graag willen winnen!Ik vind het trouwens een zeer goed initiatief van je dat je online hulp aanbiedt. Tegenwoordig is het voor mensen, voornamelijk jongeren, gebruikelijk om van het platform YouTube gebruik te maken. Hierdoor bereikt jouw informatie hun sneller en zal de stap om hulp te zoeken sneller gemaakt worden en is het voor omstanders nuttige informatie aangezien ze zo de 'patiënt' beter kunnen begrijpen.In Sha Allah zal je nog veel meer groeien! Té veel mensen hebben last van een psychische stoornis, maar komen er niet voor uit vanwege de taboe die erop heerst. Hopen dat we zo dichterbij een open maatschappij komen, waar het wel meer geaccepteerd wordt!Groetjes!P.S. Voor degene die dit leest en zelf worstelt met een probleem: sta alsjeblieft open voor hulp. Je zal niet altijd gelijk de juiste behandelaar vinden, maar dat is het niet waard om dan maar met je probleem rond te blijven lopen. You can do it!

 5. Ik doe al mee sinds ik tien was en ik ven nu elf en ik heb alsnog goeie concentratie en ik ben ook heel actief en heb nooit zoveel honger

 6. Ik zou ook graag willen winnen haha

 7. Ik doe ook mee aan de winactie mijn zoon doet dit jaar de heel ramadan en ik wil de flesje kado geven voor hem in suikerfeest

 8. Salam oe3alykomGeweldig tip dankjeIk zal graag graag mee willen doen

 9. Ik zou graag winnen ik doe ook mee en die tips werken best goed ik zou graag willen winnen

 10. Ik wil SUPER-GRAAG Meewillen doen met de toffe winactie! Ik zou graag willen winnen omdat ik graag koude dranken drink en warme dranken! En heb nooit echt een goed plekje om ze om de juiste temperatuur te bewaren. Natuurlijk hoop ik dat ik win maar ik gun het ook iedereen van harte!

 11. Ik wil graag meedoen met de winactie. Ik houd niet echt van water, maar als ik dit flesje win, weet ik zeker dat ik water ga drinken!

 12. Ik wil die fles pls pls ik ga nar Marokko ik heb echt die fles nodig en me ouders

 13. ik wil hem graag winnen om mee te nemen naar marokko

 14. Goede tips! Ik doe graag mee aan de winactie.

 15. Weer een leuke winactie! Ik wil graag meedoen.

 16. Ik ga volgen jaar weer mee doen inshallah

 17. Je macht niet water drinking bij het vasten

 18. Oooo spijtig dom van mij dom dom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *