Geplaatst op 4 Reacties

ZELF SHAMPOO MAKEN? DIY Gember & kokosmelk Natuurlijke Shampoo (haargroei)

ZELF SHAMPOO MAKEN? DIY Gember & kokosmelk Natuurlijke Shampoo (haargroei)


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Wil je zelf shampoo maken voor je krullend haar? En vind je het fijn als je dan ook een natuurlijke shampoo kan maken? Eerder deelde ik al de DIY Appelcider Azijn als natuurlijke shampoo voor krullen en andere haar typen. Je vindt hem hier:

Bedankt voor je vraag Stephanie!
In dit filmpje deel ik een reinigende natuurlijke shampoo. Dus ja kokosmelk gaat in het haar.

Benieuwd naar gember haar ervaringen? Bekijk dan deze video want ik ga eigen shampoo maken, met alleen 2 ingrediënten! Let op deze zelfgemaakte shampoo is niet houdbaar. Je doet tenslotte kokosmelk in haar. Goed te weten gember zorgt voor haargroei en kokosmelk in je haar biedt talloze voordelen daarover meer in het filmpje.

Dus weten hoe je zelf shampoo maakt, wat mijn gember haar ervaringen zijn en hoe je kokosmelk in haar gebruikt? Begin met kijken.

In dit filmpje deel ik mijn gember in haar ervaring, maar ook de voordelen van gember in je haarverzorging. Daarnaast vertel ik je ook wat voor goed kokosmelk in je haar doet.

Meer tips over krullen verzorgen tips? Abonneer je op mijn kanaal: of

Weten waar ik mijn haar voor de rest mee stylde ?  k


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

4 gedachten over “ZELF SHAMPOO MAKEN? DIY Gember & kokosmelk Natuurlijke Shampoo (haargroei)

  1. Een paar dagen geleden wilde ik een soort avocado maskertje maken, maar de avocado's waren op. Zegt mijn man.. we hebben wel kiwi's! Waarom pak je die niet? Ach ja, waarom niet… Op internet kon ik er niet veel over terug vinden, maar het is een blijvertje. Kiwi gewoon met een vorkje geprakt. Even in laten werken ( op dat moment voelde het alsof het niet veel goed zou doen, beetje stro-achtig). Maar op het moment dat ik het uitwaste ( ging overigens veel makkelijker dan ik had verwacht, geen probleem ) werd mijn haar heel zacht en glanzend. Beetje het effect wat ik met appelazijn heb, maar dan nog wat fijner en mooier. Het voelde ook schoner aan. Het blijft ook langer schoon; als in het voelt alsof ik het net met shampoo en conditioner gewassen heb. Geen idee hoe dit bij anderen is, ik heb er dus ook niet veel over kunnen vinden ( alleen in combinatie met bier en ei -> dat zou voor meer krullen zorgen), maar ik vond het echt een toppertje. Mijn haren werden er iets meer krullend van. Ik heb daarna meteen een appelazijn spoeling gedaan. De volgende keer ga ik alleen puur kiwi doen, want ik heb het idee dat het effect dan zelfs nog wat beter zou zijn. Hoe dan ook, ik wilde het even met je delen 🙂 Groetjes weer 🙂

  2. Hallo Sayn. Wat is nou echt een goede haarmasker voor low porosity hair? Ik ben er sinds kort achter dat mijn droge haar komt doordar ik low porosity haar heb. En ik heb je haar routine bekeken maar de haarmasker die je daar gebruikt is voor een droge en jeukende hoofdhuid, daar heb ik nu gelukkig niet echt last meer van. Maar heb je ook dus een aanrader voor een masker zonder proteïnen? Ik vind je youtube kanaal en je blog trouwens helemaal geweldig. Ik heb het pas 2 weken geleden gevonden en ik ben echt blij dat ik het tegen ben gekomen. Heb er heel veel aan, bedankt!

  3. Gaat dit ook met golvend haar?

  4. G kan je mij alsjeblieft helpen Ik heb veel mijn haar ge kleurt en nu heb ik ken haar en je kan mijn hoofd het zien help me alsjeblieft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *