Geplaatst op 2 Reacties

Wit beslagen tong

Wit beslagen tong


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Kijk je weleens naar je tong? Die zegt heel wat over je gezondheid. Een gezonde tong is roze, beetje vochtig en zonder scheurtjes, stipjes of andere onregelmatigheden. Ik had altijd zwarte stipjes op mn tong. Mijn tandarts had geen idee en het boeide hem ook niet echt. Maar na mijn candidadieet was het wel weg. Ook de witte laag is volledig verdwenen. Tongues up!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

2 gedachten over “Wit beslagen tong

  1. hi Grapefoodie , deze video staat er al lang op alleen ik ga alle filmpjes rond want ik heb een wit soort iets op mijn tong!! ik ben pas 12 en ik weet niet of ik nu moet afvallen of naar de dokter moet gaan. Kan u me alstublieft helpen??

  2. Hoi wil je hier als je blieft op reageren want de achter kant van me tong is een beete wit maar de voorkant niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *