Geplaatst op 27 Reacties

Why Omega 3 Fatty Acids (EPA and DHA) are So Important for Bone Health – Dr Mandell

Why Omega 3 Fatty Acids (EPA and DHA) are So Important for Bone Health – Dr Mandell


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Keeping your bones strong and healthy will prevent many chronic spinal and joint problems. Understanding the importance of clinical nutrition will help you achieve these goals.

Make sure you like us on facebook:
Please leave your reviews if you wouldn’t mind taking the time. Thank you.


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

27 gedachten over “Why Omega 3 Fatty Acids (EPA and DHA) are So Important for Bone Health – Dr Mandell

 1. Hallo en goedemorgen uit Chicago Bedankt Doc.

 2. Heel erg bedankt Dr. Mandel. Ik heb veel van je geleerd, altijd kijkend hier in Qatar. God zegene.

 3. Ik gebruik een Omega 3-supplement. De richting zegt dagelijks 2 capsules te nemen. Mijn vraag is kan ik beide capsules tegelijkertijd (avond) innemen in plaats van één in de ochtend en één in de avond? Ik wil een antwoord, alstublieft.

 4. Kunt u zeggen waar u goede omega 3 kunt krijgen en tieners moeten hoeveel nemen? Kunt u de kinderen en tieners op uw VDO niet vergeten, alstublieft, zij zullen er ook van profiteren.

 5. Wat is de volledige naam van het geneesmiddel?? Vertel het ons alstublieft

 6. Ik gebruik Omega 3 al minstens 10 jaar, en toch heb ik ernstige osteoporose, mijn rug brokkelt bijna af, Nooit gerookt, drink niet, at al meer dan 10 jaar graanvrij en koolhydraatarm, at nooit fastfood en leerde mezelf over voeding toen ik voor het eerst zwanger was, 50 jaar geleden! Ik geloof niets meer!

 7. Heel informatief Bedankt. God zegene u

 8. maar waar moet je op letten als je ze koopt…

 9. Heel erg bedankt, je bent zo behulpzaam voor mij … God zegene je.

 10. Sommigen mensen zeggen dat omega 3 kanker veroorzaakt.

 11. Hallo dr.mandell ik kom uit PHILLIPPINES

 12. Dank u meneer blijf gezegend

 13. Ik eet 2 tot 4 eieren per dag. Biologisch 100 procent grasgevoerd van Vital Farms Ik haal ze bij Wholefoods

 14. Hartelijk dank doc. Je bent een engel uit Vancouver Canada.

 15. Hartelijk dank Lyon…uit Edmonton Canada

 16. Heel erg bedankt. Geweldige informatie.

 17. Bedankt dat je me hebt geholpen om een ​​mooi lang leven te leiden. Extra speciale zorg voor mijn hart ogen lever nier longen gezondheid van botten. Mijn slechte cholesterolwaarden zijn geweldig. Mijn hoge bloeddruk is nog nooit zo hoog geweest. BEDANKT VOOR HET LEVEN VAN HET LEVEN DAT JE DEELT

 18. Ik ben een fervent fan, uit de Filippijnen.

 19. Hallo dr mandell is natuurlijk gemaakte visolie 1200 mg plus vitamine D1.000 ie goed of de gewone omega3's beter Ik heb heyporthroide schildklier en op L_thyroxine 50mcg dagelijks en ik heb zure reflux en veel gewrichtspijn en hoofdpijn dagelijks

 20. Deze arts vertelt u altijd de waarheid

 21. Bedankt dokter voor je goede advies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *