Geplaatst op Geef een reactie

Wat eet ik zoal op een dag | Koolhydraatarm

Wat eet ik zoal op een dag | Koolhydraatarm


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Wat eet ik zoal op een dag? Dat is een vraag die mij regelmatig is gesteld. Bij het koolhydraatarm dieet en het keto dieet. Bij deze diëten draait het om de afwezigheid van koolhydraten en de hoeveelheid eiwitten en vetten. Ik doe daarbij aan intermitting fasting oftewel IF, verder eet ik suikervrij en glutenvrij en probeer ik zoveel mogelijk lactosevrij te eten.

————————————————————–
Hoi ik ben Kim.
Vind je het leuk om filmpjes te kijken over koohydraatarm eten en het Ketodieet dan ben je hier op de goede plek.
Omdat ik zelf het koolhydraatarm (keto) dieet volg en ik graag mijn gerechten en mijn ervaringen wilde delen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben mijn eigen kanaal kimmies keuken begonnen.

veel kijk en kook plezier,

groetjes kim

volg mij ook op:
twitter:
Facebook:
Instagram: @kimmies_keuken
pintrest:

Abonneren is gratis.

Voor Collabs en samenwerkingen mag je contact opnemen met mij via mail:
Kwekdam1@gmail.com

Tags: Keto wat ik zoal op een dag eet, Koolhydraatarme recepten, suikervrije recepten, ketogene recepten, een dag ketogeen eten, Kimmies keuken, kimmieskeuken, ketodieet voedingsschems, koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij, eten Keto, eten koolhydraatarm, Keto dieet voedingsschema, wat ik op een dag eet, Keto dieet, koolhydraten, eiwitten, lactosevrij, wat eet ik zoal op een dag, eten zonder suiker, wat ik eet op een dag Keto.


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *