Geplaatst op 2 Reacties

Waarom omega 3 zo belangrijk is voor je brein

Waarom omega 3 zo belangrijk is voor je brein


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Schrijf je gratis in voor mijn nieuwsbrief:

Mijn naam is Charlotte Labee en ik ben #Brain Balance-expert, spreker, (bedrijfs)coach en #auteur. Mijn eerste boek Brain Balance is positief ontvangen en groeide uit tot #bestseller. Mijn tweede boek is onderweg! Aan de hand van de laatste inzichten uit de orthomoleculaire #geneeskunde en #neurowetenschap laat ik zien hoe je jouw leven structureel kunt veranderen dmv Brain Food-lifestyle en kennis van je eigen hersenen.

Combineer de kracht van natuurlijke voeding met die van je eigen brein om nieuwe gewoonten te creëren en je leven en #gezondheid ingrijpend te veranderen. Na een periode van veel tegenslagen en heftige #burn-outklachten, veranderde ik mijn manier van eten en leven.

Het toepassen van de kennis die ik vergaarde over Brain Food en mijn interne fabriek (het brein), zorgde dat al mijn gezondheidsklachten verdwenen. Hierdoor sta ik inmiddels weer #positief en bruisend van energie in het leven.

Mijn missie? Mensen inspireren en kennis delen over hun eigen brein, voor meer geluk, genieten en gezondheid.

Website:
Podcasts:
Boek Brain Balance:
Boek Brain Food:

Social media Charlotte:
Instagram:
Facebook:
LinkedIn: 6


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

2 gedachten over “Waarom omega 3 zo belangrijk is voor je brein

  1. Waar kan ik dat kopen en hoeveel per dag?

  2. Die DHA vetzuren kun je beter uit een algenolie halen. Door al dit soort suppletie worden de hele oceanen leeg gevist! Voor een capsule visolie zijn twee(!!) vissen nodig. Het zou je sieren ook iets over die kant te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *