Geplaatst op 4 Reacties

Vitamine B12 – Veganistisch – Supplementen – Herhaal Instagram LIVE

Vitamine B12 – Veganistisch – Supplementen – Herhaal Instagram LIVE


Vitaminstore.nl

Van de beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Zwangerschap

Veel mensen zoeken naar:

== & gt; & gt; Bezoek Vitaminstore.nl


1366752 1266442


& nbsp;
Hallo vrienden! Welkom terug op mijn kanaal. In deze video maak ik een samenvatting over vitamine B en waarom het belang van suppletie voor iedereen die een plantaardig, veganistisch of rauw dieet volgt. De controverses en mythes over deze vitamine maken nog steeds lawaai. Hier deel ik wat ik over het onderwerp heb geconcludeerd, gebaseerd op mijn eigen ervaring (ik leed aan milde symptomen als gevolg van vitamine B-tekort toen ik begon met veganisme was het meer dan 5 jaar voor het niet nemen van supplementen), gebaseerd op mijn dagelijkse praktijk in neuropathologie, en vooral gebaseerd op de ontelbare beschikbare klinische onderzoeken die het gebruik van supplementen aanbevelen om te voldoen aan de eisen van ons lichaam van dit essentiële element. Interessante sites in het Spaans: Mayo Clinic over vitamine B-tekort Cuban Journal of Hematology recensie over vitamine B Interessante sites in het Engels: Uitstekend artikel over vitamine B tekort Dr Klaper op Vit B Cyanocobalamine versus methylcobalamine (Dr Greger / Dr Klaper) Markus heeft hier ook een leuke recensie: Neuropathologie van SCD Een fruitariër deelt zijn gedachten over B : INTRO Hallo vrienden, Mijn naam is Areli, ik ben arts, patholoog en neuropatholoog. Naast pathologie is een van mijn passies het bevorderen van de gezondheid door de voordelen van een plantaardig dieet met de nadruk op levend voedsel (rauw: fruit +++ en groenten ++) te leren. Volg mij op mijn sociale netwerken: – Instagram: – Facebook: – Twitter: Abonneer je op mijn kanaal en deel het. Ik zal bijna dagelijks korte video's uploaden om meer te praten over rauw veganisme, naast vele andere dingen die belangrijk zijn voor de gezondheid. Een manier om een ​​succesvolle rauwe veganist te zijn, is door het voedsel dat we gewend zijn te recreëren in een rauwe veganistische versie. Ik volg persoonlijk de recepten van Melissa Keath die je hier in haar boeken kunt vinden: Een andere manier is om jezelf te omringen met positieve mensen en rauwe veganisten, en er is geen betere manier dan fruitfestivals bij te wonen, zoals het Canada Fruit Fest, waar ik in augustus lezingen zal geven 100. Voor meer informatie en om tickets te kopen, klik hier: en gebruik een van mijn CODES om korting te krijgen: THERAWVEGANDOCTOR of RAWELIK . Belangrijke informatie: de inhoud van deze video's is alleen educatief en is niet bedoeld ter vervanging van de medische zorg die wordt verleend door uw bevoegde medisch personeel.


Vitaminstore.nl

Van de beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Zwangerschap

Veel mensen zoeken naar: