Geplaatst op 29 Reacties

Vitamine B12 Eviter les carences

Vitamine B12 Eviter les carences


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Prendre rendez-vous pour une consultation en ligne

Pleine santé, Dr PEREZ : Nutrition, santé naturelle, gestion du stress et des émotions, hygiène de vie
www.raphael-perez.fr

Suivez aussi les vidéos de la chaîne dynamique de réussite : g


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

29 gedachten over “Vitamine B12 Eviter les carences

 1. Hallo Raphaël, Een vriend heeft me zojuist de link gegeven naar een video die ik indien aan u. De aangekondigde cijfers komen niet overeen met de cijfers die u adverteert (30% tot 40% B12-tekort). Ik twijfel niet aan uw woord, maar ik & # 39; Ik zou graag willen weten waar je deze cijfers vandaan hebt, om ze te kunnen weerleggen tegen degenen die beweren dat plantaardig voedsel noodzakelijkerwijs tekortschiet omdat de mens gemaakt is om vlees te eten. Hier is de link :

 2. + Raphaël PEREZ Een onderzoek onder 689 Britse mannen verdeeld in 3 groepen (226 alleseters, 231 vegetariërs, 232 veganisten) had de volgende resultaten: 52% bij veganisten, 7% bij vegetariërs en minder dan 1% bij alleseters (1 persoon). => http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2933506/ De studie legt duidelijk het verband tussen de afwezigheid van suppletie en tekort bij veganisten, dit verband is ook aanwezig in de rest van de wetenschappelijke literatuur, als het gaat om veganisme en vitamine b12. Doe alsjeblieft echt onderzoek en stop niet bij de cijfers die bij je passen: je brengt veganisten mogelijk in gevaar door ze te laten geloven dat we b12 in de darm kunnen synthetiseren (trouwens, de studie die b12 in de darm noemt werd niet uitgevoerd bij veganisten maar bij alleseters … want het is jammer) De enige geldige test om te weten of je een b12-tekort hebt, is de urinetest voor methylmalonzuur (in Frankrijk tenminste of de bloedversie van deze test biedt minder nauwkeurige waarden): de serum-b12-test kan worden vervalst door analogen en de homocysteïne-test wordt vervormd door een mogelijk hoog foliumzuurverbruik

 3. + Raphaël PEREZ Een studie uitgevoerd bij mensen die het Alleluia-dieet volgden, toonde aan dat een rauw veganistisch dieet vitamine B12-tekort niet verhinderde (bij proefpersonen die dit dieet 23 tot 49 maanden volgden) .http: //www.ncbi.nlm.nih .gov/pubmed/11146329

 4. Hallo Raphael, pas op na 1,5 jaar uitsluitend vers fruit en groene groenten zonder peulvruchten of granen te hebben geconsumeerd, betrapte ik mezelf op een ernstig tekort dat ik niet zag aankomen (117 g / l voor een minimumdrempel van 211). Plotseling, gedurende 4 maanden, had ik behoorlijk ernstige neurologische aandoeningen die langzaam mijn vermogen om te lopen begonnen te beïnvloeden. Moest elke week injecties krijgen. Mijn tarief ging terug naar 712 pg / l, maar de problemen als ze niet erger worden, zijn er nog steeds en ik kan niet werken. Het duurt maanden voordat de zenuwen zijn hersteld. Als ik het had geweten, had ik zonder aarzelen b12-supplementen genomen. Ik hou heel veel van je werk, maar ik wil niet dat andere mensen meemaken wat mij is overkomen, want het is de loterij. Het is het beste om je b12 regelmatig te laten testen. Het internationale veganistische bedrijf dat wetenschappelijke studies over het onderwerp heeft uitgevoerd is categorisch, je moet aanvullen voor de veiligheid! Zien: http://www.societevegane.fr/documentation/sante/ce-que-tout-vegane-doit-savoir-sur-la-vitamine-b12/ Het ga je goed.

 5. Hallo, Heb je gehoord van chlorella en vitamine B12-gehalte? Wat denk je?

 6. Volgens Oscar Pfeiffer, New Jersey-onderzoeker en clinicus bij het Brain Bio Center tot de jaren 90, ontdekte dat het in de (verse) witte boon dat er vitamine B12 is. Ik heb het getest en het heeft me goed gedaan, en nog steeds zijn er in de Verenigde Staten vitamine B12-tabletten gemaakt met smeerwortel, wetende dat het in smaak en kwaliteit varieert, afhankelijk van de fasen van de maan! Ik heb deze wortel nog nooit geprobeerd, maar wat een genot zijn witte kokosbonen, vooral en vers, het is de must vanwege een perfecte textuur, want levend en geoogst wanneer ze rijp zijn, begeleiden ze elke ontbijtgranen! Was vooral je ontbijtgranen en rijst goed; gierst tot korrels worden verkregen in water zonder troebelheid, anders verzuring van de darmen door ontsteking, daardoor verlies van een deel van de darmflora en gevoelens van vermoeidheid gevolgd door artrose.

 7. Hallo weet u of er een verband is tussen b12-tekort en trigeminusneuralgie wat heb ik bedankt

 8. Hallo, ik vond uw presentatie eerlijk en onbevooroordeeld! Het is zo zeldzaam en het is razend! Ik zou graag via een privébericht contact met je willen opnemen. Is het mogelijk ?

 9. Bedankt voor deze video, ik heb weer wat geleerd!

 10. Vegetariërs leven duurt! Rooooo..Niets beter dan een goede steak van de grill: p

 11. 50g tonijn is genoeg voor je dosis vitamine b12

 12. Ik herken een aantal van mijn symptomen maar aangezien ik lyme en zware metalen heb dacht ik dat het voor de ontsteking van de darm was kurkuma

 13. Heel erg bedankt voor je video, ik 3 jaar geleden werd ik opgenomen in het ziekenhuis voor de H-pilory in de maag, dus ik werd gedwongen 7 dagen lang intraveneus antibiotica te geven, een bloedtest wees uit waarom ik alopecia areata had, gebrek aan B12.

 14. Hallo Raphael, ik ging naar mijn dokter na een dieetverandering. hij liet me bloedmonsters nemen. en het blijkt dat ik een afname van witte bloedcellen heb, en een toename van rode bloedcellen. hij denkt dat ik een B12-tekort heb. Ik ging Vt B12 halen in een biologische winkel en hij verkocht me een doos met 90 tabletten B12 -1000 mcg sublinguaal. Methylcobalamine met foliumzuur. Is het goed of niet?

 15. Hallo wat te kopen als supplement als je in het kwadraat bent in b12

 16. Hoe kan vitamine B12 uit de microbiota worden geabsorbeerd, aangezien het niet gecombineerd is met de intrinsieke factor die door de maag wordt geproduceerd?

 17. En biergist? Ik kocht 100g poeder en het zou alle vitamines van groep B moeten bevatten. Ga verder met de video's, dit geeft ons interessante informatie.

 18. Vegetarisch voor decennia Ik ontdekte in je video twee punten die een probleem voor mij vormen. U zegt dat we B12 kunnen produceren terwijl al mijn metingen het tegendeel bevestigen. Dit komt omdat volgens wat ik had gelezen, we deze vitamine in de dikke darm produceren, d.w.z. veel te laag in het spijsverteringsstelsel voor ons lichaam om het in voldoende hoeveelheid te kunnen opnemen. , familie genetische overerving, ik ontwikkelde type 2 diabetes, op 65-jarige leeftijd gediagnosticeerd. Ik heb metformine voorgeschreven gekregen en dit medicijn vormt een grote zorg voor de opname van B12. Je zegt het niet, ik sta versteld, vooral omdat in onze “rijke” landen veel mensen metformine krijgen naarmate ze ouder worden. Van mijn kant en dankzij een waakzame arts die een tekort aan deze vitamine vermoedde, heb ik de beslissing genomen om mijn niveau te verhogen door 15 dagen per maand injecties te geven. En ondanks alles is het heel moeilijk om weer omhoog te gaan als je reserves zijn uitgeput.

 19. In termen van tekortkomingen, ter hoogte van de armen, ter hoogte van de benen, ter hoogte van het hoofd, ter hoogte van het lichaam en ter hoogte van de woordenschat ??? overwinnen ??? Enzovoort. Dat is jammer. Bijvoorbeeld nog een: “gebrek aan de darmen”. Van of in de darmen: dat is toch beter?

 20. Hallo allemaal. Sorry voor mijn spelfouten, ik ben bij de vertaler. Bedankt Dr. Raphael voor deze video en voor alle informatie in de reacties. Ik zou je hulp op prijs stellen. Mijn partner heeft klachten in de spieren en pezen: zijn schouderpees is versleten en hij heeft al een tijdje pijn met ogenschijnlijk niets aan de buitenkant dat de oorzaak zou kunnen zijn en ook zijn linkerpols staat ook constant open. We willen dus graag de waarden van B12 meten, maar we willen dat het echt betrouwbaar is. Raphael, wat is de meest betrouwbare test om B12 te kunnen meten? Ik zou ook graag willen weten, in het geval dat u een B12-tekort heeft, welk type B12 biologisch het meest geschikt is om de niveaus snel en effectief te verhogen, waarbij duidelijk de juiste veranderingen op het niveau van de spijsvertering worden toegepast? Ik hoop dat u mij kunt antwoorden, heel erg bedankt veel.

 21. Maar wat te eten dan?

 22. Goed gedaan en bedankt voor deze zeer complete video…

 23. Bedankt voor deze video, ik heb het onderwerp ook aangeroerd in mijn video “Veganistisch: moeten we vitamine B12 nemen?” , ik nodig je uit om het te gaan bekijken https://www.youtube.com/watch?v=js2ZprEADKU!

 24. Hallo, hoe koolzuurhoudend water de assimilatie van de vit b12 voorkomt Alsjeblieft? Ik drink bruisend water en zou graag willen weten of ik ermee door moet gaan of ermee moet stoppen. Alvast bedankt voor uw antwoord.

 25. Hallo Raphael ik heb de ziekte van Biermer kun je me helpen ?? Ik laat je mijn e-mail achter carolina espitallie@gmail.com aarzel niet om contact met me op te nemen, heel erg bedankt

 26. Hallo Raphaël, voor mij is vitamine B12 een grote zorg, want zelfs tijdens het eten van vlees en eieren doe ik dat niet fixeer het via voedsel, dus ik ontvang het in een vorm die via de slijmvliezen moet worden toegediend, omdat mijn maag het niet opnieuw verdeelt. Gelukkig heb ik geen darmontsteking Bedankt voor je interessante video

 27. Ik ben geen vegetariër. Ik leef normaal. En ik krijg na een bloedonderzoek te horen dat ik een tekort heb aan vitamine B 12. Ik ben allergisch geweest. En ik had een menix-interventie. We hebben antistollingsinjecties voorgeschreven en ik heb bloedonderzoek gehad. Ik denk dat het de bijwerkingen zijn

 28. een goed stuk kalfslever per week en voila

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *