Geplaatst op 5 Reacties

Vegan Meals of the Day #42 | Pregnancy Edition!

Vegan Meals of the Day #42 | Pregnancy Edition!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Come check out what I ate in a day during week 21 of my pregnancy. As I mentionned in the video, I listen to my body and eat when I’m hungry. I try to eat a variety of healthy foods, but definitely eat treats on a regular basis too. My weight gain has been within the normal range for my height, starting BMI and week of pregnancy and my blood results have been normal (though I was borderline for being a bit low in iron, so the midwife had me add an iron supplement to be safe). This is not intended as medical advice. It’s simply what I ate on one day.

WANT MORE?

Canada Road Trip Playlist:

Disney Series Playlist:

Book Playlist:

Vegan Meals of the Day:

Blog:
Goodreads:
My Instagram:
Twitter:
Youtube: a


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

5 gedachten over “Vegan Meals of the Day #42 | Pregnancy Edition!

  1. OMG !!! Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

  2. Aww, ik ken die film (natuurlijk!) Een lief, lief boekje ook – niet verdrietig zoals Bambi, dat beloof ik!

  3. Ik ben zo opgewonden over jou en je zwangerschap !!!!!

  4. Heeft u problemen met ademhalen? Ik ben 21 weken, morgen 22 en ineens heb ik het gevoel dat ik niet op adem kan komen.

  5. Hoe gaat het? Ik mis je veganistische voedseloorlogen! Heb je het kanaal van de “Jaroudi Family” gezien? Jullie twee lijken op elkaar (tenminste voor mij)! Ik hoop dat alles daar goed gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *