Geplaatst op 1 Reactie

Unboxing – DeTuinen.nl (nieuwe gezichtsverzorging, 100% natuurlijk!)

Unboxing – DeTuinen.nl (nieuwe gezichtsverzorging, 100% natuurlijk!)


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Hello lovelies!
In deze video laat ik aan jullie zien wat ik allemaal besteld heb bij detuinen.nl, om mijn nieuwe skincare routine mee te beginnen! Ook in deze video moet je me niet al te serieus nemen (veeel bloopers). Hope you enjoy!

Vergeet geen reactie achter te laten op mijn blog! ♥

Gebruikte muziek: Maybe This Time – JR Tundra
– uit Youtube’s audiobibliotheek

Instagram:
Twitter:
Facebook: 1


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

1 gedachte over “Unboxing – DeTuinen.nl (nieuwe gezichtsverzorging, 100% natuurlijk!)

  1. Hi Rani!Ik heb toevallig dezelfde apple cider van de tuinen besteld een tijdje terug, als natuurlijke toner die ik elke dag met veel plezier gebruik.. waarom zou ik nu ooit terug krabbelen naar toners met 'brol' bij, als het ook natuurlijik kan, EN, het is MEGA voordelig natuurlijk! In het begin is de geur aardig wennen maar nu stoor ik mij er niet meer aan. VERGEET AJB JE CIDER NIET TE MENGEN MET WATER, anders kan het enorm gaan prikken!!! je moeeet het verdunnen met water in een spray flaconnetje ofzo 🙂  Cocos vet gebruik ik ook elke dag, om mijn makeup af te halen, soms als haarserum, en soms op mijn wimpers om te verzorgen. Verder doe ik elke dag casteroil op mijn oogrand om mijn wimpers voller en langer te maken wat tot nu toe al aardig is gelukt! Verder bestaat mijn verzorging ook van spullen uit de tuinen, een oogcreme van yes to carrots, dag en nacht creme van Dr organic( AANRADERS DEZE DRIE!!!!) en een weekje terug ook de decubal gezichts creme vitaal besteld die ook prettig werkt! Hele leuke spullen! “Once you go natural, you don't want to go back naar die brol”- HAHA 😀 Het huismerk van De Tuinen mag voor mij gerust een pak natuurlijker zijn. Voor zover ik weet is yes to carrots, decubal en dr organic de merken met het minst op de ingredienten lijst en met zonder alcohol in parfum noem maar op…ik dacht dat huismerk tuinen goed was maar toen ik de ingredienten las was dat rap gedaan die gedachte 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *