Geplaatst op 25 Reacties

Sybrands Baard – Je eigen baardolie maken

Sybrands Baard – Je eigen baardolie maken


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Je eigen baardolie maken? Dat kan! Dit is hoe ik het doe. Laat een bericht achter met jouw recept en subscribe op mijn kanaal. Onthoudt: niet snoeien, maar groeien!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

25 gedachten over “Sybrands Baard – Je eigen baardolie maken

 1. Super vet Sybrand! Ik haal meestal verschillende baardolie's in huis via het Internet. Maar je hebt gelijk dat dit vrij prijzig is. Goed idee om dit zelf te gaan maken. Gebruik jij ook baardwax om het in model te houden?

 2. Hallo Sybrand, ben jij al lid van De baarden club op Facebook? we tellen momenteel meer dan 700 leden. ik vind het leuk om naar je filmpjes te kijken gewoon lekker holland's

 3. Hoi Sybrand,Ik heb gisteren 30 ml jojoba gemengd met 10 druppels kruidnagelen 10 druppels lemon.Vind het zelf erg lekker, want iets zoets past zeker niet bij mij!!Het leek trouwens vanmorgen dat de geur iets sterker was geworden.Kan dat kloppen?

 4. Welke apotheek in Friesland heb jij dat flesje met pipet vandaan? Heb gisteren jojoba, ceder, den, en tea tree gekocht. Maar mijn plaatselijke apotheek heeft deze flesjes niet..

 5. Hey Sybrand, ik ben gisteren ook even aan het mixen en mengen geweest. Heb jojoba olie gehaald als basis en ceder en sandelhout voor de geur. Heb op 30 ml 4 druppen van elke geur bij gedaan maar vanochtend deed ik het flesje open en rook ik de geuren helemaal niet meer. heb jij dit ook wel eens gehad?verder bedankt voor de info! 😀 Keep it growing!

 6. Hallo Sybrand, prachtige baard heb je!! Een paar maanden geleden heb ik voor het eerst in m'n leven (ik ben nu 55 jaar) besloten om niet meer te snoeien, maar te laten groeien. Ik vind zelf dat me de baard goed staat en ben er blij mee. Gelukkig vindt m'n vrouw dat ook. Uit m'n omgeving krijg ik meest positieve kritieken (een enkele vindt het wat minder). Ik heb bij een kapperszaak baardolie gekocht (weet het merk even niet meer), en vond het inderdaad nogal prijzig. Ik ga zeker jouw recept proberen. Bedankt voor deze video. Groeten uit het Overijsselse Oldenzaal.

 7. Hallo Sybrand,Waar kan je die olieen kopen.Heb zelf ook al een aardige grijze baard maar die word toch wel wat stugGr lex

 8. Ik ga voor mijn man ook een eigen baardolie maken. Trouwens bij de Tuinen zijn nu ALLE olieen 2e gratis!! (tm 10 mei 2015).. Ff slag slaan!!

 9. Awesome beard dude!! Respect

 10. Hee Sybrand, leuke filmpje, heb jojoba olie gehaald als basisolie en heb het samen gemengd met mandarijn en rozenhout voor de geur.

 11. kan ik ook proberen met eucalyptus?

 12. Hé Sybrand, leuk filmpje! Onlangs ben ik begonnen met een baard, maar heb last van een droge huid. Zo'n baard olie die jij hebt gemaakt helpt daar tegen? En hoe is de combinatie rozenhout en tea Tree bevallen? Als hij bevalt ga ik 'm wellicht ook maken. Of heb je wellicht nog andere aanbevelingen? Groet, Daniel

 13. hey Sybrand ik heb jojoba olie als basis en rozenhout en citroen maar ik heb nu eerst rozenhout gedaan is echt een lekkere geur

 14. Hey sybrand ik heb een baard rond het hele gezicht en heel iets licht haar op de kaak wat moet ik voor de rest doen aan mijn baard en hij is iets langer van onder en ik laat hem nu 30 dagen groeien zonder te snoeien is dat een goed idee ja of nee graag even een bericht terug BAARDGOD groetjes

 15. Thanks voor dit recept! Ik heb gelijk na dit filmpje de ingrediënten gekocht en mijn eigen olie gemaakt. Mijn baard is nog niet heel lang (11 weken) maar 't zal vast geen kwaad kunnen om nu al met olie te beginnen. Het ruikt in elk geval goed 🙂

 16. Hallo Sybrand, ik heb dit recept ook gemaakt…..heerlijk ruikt naar Teakolie….Wat een meur 😉 ik heb misschien iets teveel Teatree gebruikt.

 17. Nice! Doe hetzelfde… Een fractie van de prijs van wat je voor de zogenaamde stoere merken betaald en precies dezelfde ingrediënten! Omgerekend 2euro 50 ofzo per flesje. Ik doe er wel amandel olie bij en argan olie uit Marokko. 50% jojoba 30% amandel 20% argan olie.

 18. Hoi Sybrand, inmiddels zelf ook aan het “brouwen” gegaan. Ik vond nog wat goede combi's die ik graag met je deel:http://hennepweb.nl/zelf-baardolie-maken-met-hennepolie/

 19. Echt super filmpje! Heerlijk inspirerend ook!

 20. Wat is het verschil nou tussen jojoba olie en castor olie?

 21. de ideale baardolie, het is essentieel om pure oliën te gebruiken: 60% jojoba olie, 20% arganolie, 10% zwarte zaadolie, 5 druppeltjes tea tree en 1 minuscuul druppeltje pure honing ter verdikking. Daarna goed mengen, en als laatste kun je evt. je eigen geurtje toevoegen (liefste zonder alcohol erin). Succes zou ik zeggen…

 22. Hoi Sybrand, Ik heb nu een fles jojobae olie en hazelnootolie gekocht op aanbevelen van iemand bij de Tuinen. Is Hazelnoot eigenlijk wel goed? En heb je een idee wat de mengverhoudingen zouden moeten zijn? Ik heb ook een flesje Pine wood gehaald (er staat op: kan de huid irriteren!), maar ik zie nu dat jij twee soorten geurtjes gebruikt. Is dat alleen voor de geur of ook om andere redenen?

 23. Hoi Sybrand, bedankt voor dit mooie en duidelijke filmpje. Ik heb dezelfde ingrediënten besteld en ga er morgen mee aan de slag :-)(momenteel alle oliën 2e gratis bij Holland&Barrett / de Tuinen )

 24. Heb nog 2 lekkere combinaties gevonden met jojoba en de tuinen essentiële olie1. Lavendel met sensual2. Tea tree met lucky

 25. Duidelijk en goed filmpje. Toppie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *