Geplaatst op 17 Reacties

resveratrol , antiedad, mejore sus arterias video 643 Dr JAvier E Moreno

resveratrol , antiedad, mejore sus arterias video 643 Dr JAvier E Moreno


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
el resveratrol se podria decir que es una delas rins antiedad y sus beneficios los podemos aprovechar aumentando losalimentos ricos en resveratrol


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

17 gedachten over “resveratrol , antiedad, mejore sus arterias video 643 Dr JAvier E Moreno

 1. Dokter, ik wil een consult

 2. Zeer interessante dokter. Zoals altijd in al zijn onderwerpen. Ik zou graag willen dat je ons iets over Spirulina vertelt. Ik zou het erg waarderen. Welterusten!!

 3. Dr hebt ontvangen xavier groeten ik kom uit Nicaragua, ik ben dol op zijn video's, behalve dat hij zo specifiek zijn manier van uitleggen en behandelen van veel onderwerpen, ik feliciteer hem en zeg alles voor zijn video: “ GOD IS THE ONE who HEALS & # 39; & # 39; en ik wilde Raadpleeg hem, dat hij mij aanbeveelt om te nemen met natuurlijke remedies, voor leververvetting 1 heb ik een steen in de galblaas van 10 mm, en ook heb ik een steen van 13 mm in de rechter nier, voor de bovengenoemde heb ik last van reflux, gassen die Soms laten ze me niet ademen, voel ik me ook benauwd in mijn neusgaten, en wat me het meest zorgen baart is de galblaassteen, ik wil niet opereren, hoe kan ik die uitdrijven? Onlangs stegen ook mijn cholesterol en triglyceriden, waardoor ik duizeligheid of duizeligheid, die ik kan nemen, stuur me dan een recept Ik maak me grote zorgen, att claudia zapata

 4. Hallo dokter … hoe laat zou resveratrol beter zijn en de aanbevolen dosis … ik schreef je op WhatsApp … ik weet niet of je

 5. Heel erg bedankt voor de info dokter, een vraag. Resveratrol gewonnen uit Chinese kruiden 250 mg. is het zo goed als het wordt gewonnen uit de druif? Ik waardeer uw antwoord. In Nederland verkopen ze alleen de extracten van Chinese kruiden (degenen die het nemen zijn erg blij)

 6. En wat is er gebeurd met de Amalaki, Pycnogenol, Maquí, hyaluronzuur? Dr.?

 7. Hallo, heel goede informatie. dank je.

 8. een vraag Ik zou graag willen weten of ik resberatrol 's avonds voordat ik naar bed ga kan nemen

 9. dr .: Er is een resveratrol die men maakt met medicijnen, dr. Wat denkt u?

 10. Dokter, voordat ik uw video zag, zag ik de video van een andere arts die zei dat het nutteloos is om Resveratrol-capsules in te nemen omdat we het urineren omdat het moet worden gemengd met een zuur en alcohol zodat het lichaam het kan opnemen. Dat is waar?

 11. Hoe kan deze dokter 80-jarige hypertensieve

 12. Hallo Dr. en druivenpitolie werkt op dezelfde manier

 13. Hoeveel is de dagelijkse dosis? In Argentinië worden capsules van 50 mg verkocht, is dat voldoende?

 14. Hoe eet je druivenpitten ???

 15. Met 71 jaar en met problemen van bloeddruk en prostatitis ..? als je kunt hoe moet je het nemen ..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *