Geplaatst op 10 Reacties

Qu’est-ce que la vitamine B12 ?

Qu’est-ce que la vitamine B12 ?


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Suivez-moi sur Facebook et Instagram !

Facebook:

Instagram: /


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

10 gedachten over “Qu’est-ce que la vitamine B12 ?

  1. CORRECTIE: Het menselijk lichaam maakt B12 aan, maar kan het moeilijk synthetiseren vanwege de gezonde omgeving waarin we leven.

  2. Ik kijk uit naar je video's !! elke dag scan ik mijn youtube !!!

  3. ik hou van je accent om te spreken

  4. Lazy te ontwikkelen dus: http://www.vivelab12.fr/b12-intestinale/ Overigens: de bloedtesten zijn niet betrouwbaar voor de B12-spiegels omdat de analoge versies (die niet Vitamine-activiteit) van B12 zijn ook in de resultaten opgenomen. De meest betrouwbare methode is urineonderzoek voor methylmalonzuurniveaus.

  5. Je bent heel charmant!

  6. Ik ben momenteel in het ziekenhuis opgenomen vanwege een tekort aan vitamine B12 (het grootste tekort dat ik heb meegemaakt). # 39; ai). Je video hield me heel goed op de hoogte, ik vroeg me af waar het voor was en waar het vandaan kwam! Ik heb nu mijn antwoorden: hihi!

  7. Niets is onomkeerbaar in het lichaam! Verander je omgeving! Eet levend en niet de verzurende chemische supplementen! De industrie speelt in op het brein van onze consumenten om het chemisch-farmaceutische complex dat verantwoordelijk is voor al onze gezondheidsproblemen te blijven voeden: X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *