Geplaatst op 26 Reacties

Qué es la glucosamina

Qué es la glucosamina


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
La glucosamina es una de las sustancias del organismo que se emplea para construir los cartílagos y articulaciones. Ana Maria Lajusticia nos lo explica en este vídeo. Ana Maria Lajusticia nos lo explica en este vídeo. #porunestilodevidasaludable

Un saludo de Ana Maria Lajusticia y su equipo.

WEB:
BLOG:
BLOG:
Facebook:
Twitter:
Instagram: .


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

26 gedachten over “Qué es la glucosamina

 1. waar ik collageen en magnesium kan kopen in Mexico

 2. Godzijdank kunnen we je hier vinden ac ♥ ️

 3. Ik kom uit Chili, ik wil je producten kopen, hoe kan ik ze krijgen

 4. Laat alsjeblieft welke vitamines worden gebruikt voor neuritis, geneest magnesium het?

 5. Bedankt voor zo'n goed advies en ze zijn erg goed voor mensen met een gezondheidsprobleem

 6. Weet iemand waar ik de producten van de dokter kan kopen?

 7. Heeft iemand de link waar hij het heeft over hoe collageen te vormen ???

 8. SRA . ANA MARIALA IK BEN NOG STEEDS LANG GELEDEN EN IN MIJN HUIS IS MIJN ECHTGENOOT DIE ZIJN MAGNESIUMCARBONAAT GEBRUIKT DAT OUDE BRANDWONDEN EN CONSTIPATIE OPLOSSEN. IK WIL DAT JE OVER DIABETES SPREEKT IK BEN EEN DIABETIE DOOR INJECTIE BEDANKT, BEDANKT. ASTURIAS, 13/07/20.

 9. Goedemiddag, ik zou graag willen weten wat er dan gebeurt met bindweefselaandoeningen gerelateerd aan collageen zoals hypermobiliteit, wat neem je dan?, een groet

 10. De apotheek Ana Mary wordt erg gemist. Hopelijk kunnen ze ons nieuws over haar geven. Ik bewonder en respecteer haar zeer. Ik heb deze video aan haar opgedragen, hoewel ik graag een speciale video over haar leven zou willen maken. En waarom niet, zelfs een biografie. Ik hoop dat ze deze opmerking niet als spam zullen rapporteren, want dat is het niet, ik doe het met grote genegenheid voor de apotheek, en ik zou blij zijn als ze het kon zien. Ik ben zijn nummer 1 fan: Lajusticia Nobelprijswinnaar van het volk, Ana Mary Reina van Spanje. Lang leve Ana María Lajusticia Bergasa. https://www.youtube.com/watch?v=a-fUik7mbcU

 11. Dankjewel Mooie Dame, wat een voorbeeld voor de vrouwen van de wereld, ik ga niet meer glucosamine nemen, je uitleg is duidelijk en zeer goed onderbouwd. Hugs

 12. Een vraag, die dame draagt ​​geen bril.

 13. Dokter, u bent een genie, bedankt dat u ons zoveel heeft geleerd.

 14. Het is verbazingwekkend hoe deze dame haar toespraken houdt, ze verliest de draad op geen enkel moment, en haar kracht en tederheid bij het spreken, maak het lief. Hoeveel wijsheid, ik vind het geweldig !!

 15. Groeten mevrouw Ana María een vraag tussen uw producten heeft dit product

 16. vindt. Mijn gewrichten, spieren en pezen doen pijn … wat raad je me aan te nemen ???

 17. God zegene u mevrouw voor het delen van uw kennis. Vertel me alsjeblieft wat je van msm

 18. Ik gebruik het al een paar maanden en het heeft veel geholpen bij patellachondromalasie op beide knieën.

 19. Waar we uw producten krijgen in Mexico

 20. Goede video! Voor artritis en osteoartritispijn is er een zeer effectieve behandeling, die u hier kunt zien https://curalaartritis.blogspot.com

 21. God zegene je, je bent een engel op mijn weg

 22. Glucosamine is een medicijn met bijwerkingen zoals maagschade, hoofdpijn, duizeligheid bij u of bij anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *