Geplaatst op 12 Reacties

PSYCHONUTRITION séminaire partie 2: omégas 3 vitamine D alimentation anti-inflammatoire

PSYCHONUTRITION séminaire partie 2: omégas 3 vitamine D alimentation anti-inflammatoire


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

12 gedachten over “PSYCHONUTRITION séminaire partie 2: omégas 3 vitamine D alimentation anti-inflammatoire

 1. Bedankt voor het ontwikkelen van dit onderwerp dat mij na aan het hart ligt, psychovoeding is voor veel mensen een geweldige toekomst. Bedankt voor je zeer innovatieve werk.

 2. Goedenavond Dokter, en heel erg bedankt voor uw werk (ik heb ook gelezen “Ik maak van mijn leven een groot project”), ik zou een vraag hebben: sinds ongeveer 3 maanden heb ik paresthesieën in de voet, de rug en een beetje in de vingers, ik liet mijn huisarts een analyse uitvoeren van vitamine B12 die een tekort aantoonde (153 voor minimaal 180), ik begon een week lang met een kuur van B12-aanval. Denkt u dat dit tekort deze paresthesieën zou kunnen hebben veroorzaakt? ps: ik heb je ook via messenger een bericht gestuurd een Facebook-vriendschapsverzoek omdat ik je graag mijn verhaal had willen vertellen en mijn intrinsieke parameters had uitgelegd en zou hebben kunnen profiteren van je holistische benadering die me enorm inspireert, maar ik denk dat je geen tijd had om mijn verzoek te bestuderen) Hoogachtend. Guillaume Laffargue.

 3. Hallo Dokter, Ik heb de indruk dat dit seminar bedoeld is voor artsen. Ik ben een bipolaire patiënt en ik was gepassioneerd over je uitgebreide uitleg over het onderwerp, normaal in 2u30! Denk je dat je nu het hot topic CBD ter sprake brengt?

 4. Hallo dokter, Bedankt voor deze video en alle andere, het is erg interessant!Wat betreft N-Acetyl Cysteïne, is het interessant om cysteïne te produceren als een voorloper van Glutathion (bestaande uit een trio van aminozuren: cysteïne, glutaminezuur) zuur en glycine) Lange tijd werd acetylcysteïne in dit opzicht aanbevolen omdat men dacht dat het de beperkende factor was in de synthese van glutathion, nieuw onderzoek lijkt deze bewering in twijfel te trekken en suggereert dat het in werkelijkheid glycine is dat de meest effectief in het op natuurlijke wijze verhogen van de productie van glutathion. artikel met de verschillende studies die over dit onderwerp zijn uitgevoerd https://www.julienvenesson.fr/la-glycine-est-le-facteur-limitant-dans-la-synthese-du-glutathion-et-non-la-cysteine/ Pourtant i heb verschillende onderzoeken gelezen die ook aantonen dat een inname van N Acetyl Cysteïne ons glutathiongehalte verhoogt, dus is het de moeite waard om combineer een glycinesupplement met acetylcysteïne omdat met voedsel onze glycine-inname beperkt lijkt?Er is geen bekend risico op glycine bij het nemen van neuroleptica? Nogmaals bedankt !

 5. Schitterend moment! bedankt voor het delen van al je kennis over psychovoeding. Ik voel me echt gelukkig dat ik toegang heb gekregen tot dit seminar van hoge kwaliteit.

 6. Hallo, bedankt voor deze video's, ik probeer ze te bekijken om een ​​fobie van impulsen (angst om de controle te verliezen) en fobie van schizofrenie tot paniekaanvallen te genezen. Je laat me in mijn eigen tempo een tcc volgen. Met vriendelijke groet Mickael

 7. Vegetarisch eten wordt echter geassocieerd met een vermindering van het risico op hart- en vaatziekten, dit blijkt uit een aantal zeer krachtige meta-analyses waarvan sommige zijn gestratificeerd volgens risicofactoren voor hart- en vaatziekten, zoals hartaandoeningen. en mogelijk alcohol, dus vegetarisch eten verlaagt blijkbaar het risico op hart- en vaatziekten. En het effect is nog steeds ongeveer 10-30% risicoreductie, afhankelijk van de gemeten uitkomst, hier is een meta-analyse, maar er zijn andere: https://www.karger.com/Article/Abstract/337301 Als vegetarisch eten je echt vetter is dan het eten van veel eiwitten, betekent dit niet noodzakelijk dat het eten van meer eiwitten diabetes zal vertragen. Ik weet niet zeker wat ik zeg, en het is echt moeilijk om het duidelijk te zien, vooral omdat mensen die antipsychotica gebruiken, metabolisch een beetje anders kunnen werken dan degenen die antipsychotica gebruiken. gerandomiseerde studie over het hogere of lagere eiwitdieet, waaronder, ik geloof echt in het testen van alle hypothesen die worden gemaakt. Als je een gerandomiseerd onderzoek start naar het meer of minder eiwitdieet, wees dan voorzichtig met het meten van de uitkomsten en niet alleen de middelomtrek of bloedsuikerspiegel, het is niet per se gemakkelijk om te doen als de steekproef klein is. Veel succes

 8. Ha als alle psychiaters op jou zouden kunnen lijken…. Wat raad je anders mensen aan die te veel eten? Ik heb een sleeve-operatie gehad en helaas werd ik weer hyperfaag. Op advies van een psychiater heeft hij mij baclofen voorgeschreven, wat denken jullie?? Omdat ik volgens hem een ​​tekort aan gaba heb, is eten een echte verslaving. Zoals veel mensen denk ik. Anders ben ik ook aan de prozac omdat ik depressief ben maar de prozac werkt niet echt meer. Ik ben echt milt. Ken je een goede psychiater in Nancy? Ik zou de elektrostimulaties op het niveau van de hersenen willen testen omdat de medocs geen effect op mij hebben. Soms denk ik dat ik bipolair of borderline ben, soms ben ik gemotiveerd, ik heb zelfs geprobeerd mezelf fysiek te verbeteren door cosmetische en herstellende chirurgie, de neus, te doen. Maar de borsten werden gemist. Dus ik ben nog meer gedemoraliseerd … En soms wil ik niet eens uit bed komen. Met vriendelijke groet

 9. Wat vind je van NADH VOOR DEPRESSIE

 10. Super!! Bedankt voor het delen 🙂

 11. Heel goed gelukkig zijn er nog enkele gepassioneerde artsen die up-to-date blijven in hun vakgebied. Nogmaals bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *