Geplaatst op 4 Reacties

*NEW* Palmer’s Cocoa Butter & Biotin Styling Nectar Gel

*NEW* Palmer’s Cocoa Butter & Biotin Styling Nectar Gel


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
This video is about Palmer New cocoa butter & biotin Gel

Follow me on Insta & Snap lexievaldez26


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

4 gedachten over “*NEW* Palmer’s Cocoa Butter & Biotin Styling Nectar Gel

  1. Deze lijn heeft een leave-in spray, ik ben blij dat ik je video heb bekeken, zodat ik de cream styler niet combineer met de nectar. Ik zal de spray combineren met de nectar

  2. Deze gel mengt goed met de As I Am Jamaican black castor oil leave in conditioner.

  3. Ik hou van de manier waarop je haar is geworden. Je haar is gedefinieerd en ik ben het ermee eens dat ik die maat ook mooier vind. Ja, het heeft een crunch en ik moest een olie krijgen om de mijne te verzachten. Genoten van het kijken. Heel erg bedankt voor het delen. Nieuwe sub. Ik hoop dat je mijn kanaal bekijkt en terug abonneert.

  4. Bedankt voor deze beoordeling. Ik heb dit product onlangs geprobeerd en wilde wat meer feedback. Het ruikt echt lekker en voelt goed aan op mijn haar. Ik heb het gemengd met een beetje Ampro Pro Styl eiwit styling gel (bruine gel, regular hold). Ze werken ook heel goed samen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *