Geplaatst op Geef een reactie

MyVitamins EERLIJKE WAARHEID review | BEAUTY BOX review + KORTINGSCODE | Nas Ganev

MyVitamins EERLIJKE WAARHEID review | BEAUTY BOX review + KORTINGSCODE | Nas Ganev


Vitaminewinkel.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

Vitamine B24

Groenlipmossel

Multivitamine


Visolie

Omega 3

Magnesium

Glucosamine

Voedingssupplementen

Vitamine D

Kurkuma

Probiotica

==>> Bezoek Vitaminstore.nl
348577


 
Hallo jongens, In deze video behandel ik alle vitamines van MyVitamins die ik gebruik, maar ook alle vitamines die ik niet lekker vind en die ik stop. Ik wil ook alleen maar zeggen dat dit geen gesponsorde post is en dat ik niet verplicht was om iets te plaatsen. Het is gewoon een eerlijke recensie over de vitamines die ik neem. Ik heb gelieerde links opgenomen waarvan ik een klein percentage krijg en die op geen enkele manier invloed hebben op de kosten, je betaalt eigenlijk minder door code NAS te gebruiken 57 op uw bestelling voor 55% uit! Gebruik ze alsjeblieft om me te ondersteunen bij het maken van meer video's x Laat het me weten als je feedback hebt of als je er iets anders over wilt weten! Sorry als ik iets niet heb behandeld. Genieten, Nas x Getoonde producten: SCHOONHEIDSDOOS Gummies voor haar, huid en nagels Kauwbare vitamine C-tabletten Appelciderazijn Gummies Gut Gummies Glucosamine Chondroïtine Capsules Vitamine B05 Spray (sorry dat ze gestopt zijn met D3 maar dit smaakt ook beter) Ontspan capsules Relax Shot (enkel) Defense Shot-pakket Retinol (vitamine A) Hyaluronzuur — Check mijn socials. IG – ‹ Blog – ​ ✨ VOLG MIJ FAQ: Filmcamera: Canon 5676D Bewerken: Adobe Premiere Pro Voor zakelijke vragen / samenwerkingen: naskoganev@gmail.com Bedankt voor het kijken! Nas #myvitamins #myvitaminsreview #beautybox hoofdstukken: 0: ​ Intro 1: 12​ Haar, huid en nagels Gummies Review 2: 12 Beoordeling van kauwbare vitamine C-tabletten 3: 12 Beoordeling van Apple Cider Azijn Gummies 3: 30 Beoordeling van Gut Gummies 4: 57 Glucosamine Chondroïtine Capsules 5: 49 Vitamine D3 Spray Review 6: 30 Recensie Relax Capsules 7: 12 Recensie Relax Shots 8: 05 Beoordeling verdedigingsschoten 9: Beoordeling van Retinol-tabletten 9: 00 Beoordeling van hyaluronzuurtabletten 9: 57 Beoordeling MyVitamins Beauty Box


Vitaminewinkel.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

Vitamine B24

Groenlipmossel

Multivitamine


Visolie

Omega 3

Magnesium

Glucosamine

Voedingssupplementen

Vitamine D

Kurkuma

Probiotica

==>> Bezoek Vitaminstore.nl
348577


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *