Geplaatst op 27 Reacties

MYTHBUSTERS #3: BCAA’s The TRUTH !

MYTHBUSTERS #3: BCAA’s The TRUTH !


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Are BCAA’s necessary. This video provides the balanced, honest answer to the questions surrounding branched chain amino acids.

7: 23- BCAA’s in a Fasted State

Like My Facebook:

Business Enquiries: shreddedsports1@gmail.com

Twitter:
Instagram:

(FAIR USE NOTICE: This video complies with YOUTUBE policies regarding FAIR USE.
Pictures in this video are used in accordance with the ‘fair use’ law as they are used for educational, teaching and news commentary purposes only.

Royalty Free Instrumental by Ross Bugden:

Royalty free muscle system footage by Kritrim vault: g


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

27 gedachten over “MYTHBUSTERS #3: BCAA’s The TRUTH !

 1. Man, ik heb de bcaa coolaid te lang gedronken! Ik ging zelfs zo ver dat ik alleen leucine aanvulde.

 2. Ik heb gratis BCAA's gekregen, moet ik ze nemen?

 3. Voeding> Wei> EAA> …> BCAA

 4. Je moet meer BCAA's nemen zodat je de fles kunt drinken zonder pauzes te nemen

 5. Hallo jongens, ik eet goed met al het voedsel dat ik nodig heb, de vraag is of ik wei en bcaa kan drinken samen met mijn normale dieet

 6. Dus liegt Jason Huh van staal als hij zegt dat je BCAA's kunt nemen met versnipperde af om je spieren te beschermen terwijl je een calorietekort hebt?

 7. Zou “nuchtere toestand” ook omvatten terwijl je slaapt?

 8. het pis het ziek het walgelijk

 9. Dus ik keek de hele video om te zien of hij inderdaad anabool was … Weet iemand het antwoord?

 10. Op dit moment probeer ik te knippen voor een show. Als ik wakker word, drink ik bcaas en een kopje melk. Omdat ik mijn eerste maaltijd 4 uur lang niet eet. Als ik een pauze krijg van mijn werk. Als ik een calorie-overschot heb, doe ik geen moeite met de bcaas, ik drink gewoon 3-4 kopjes melk als ik wakker word

 11. Ik word verliefd op dit kanaal

 12. hebt gemaakt. Ik stopte toen je zei dat anabolisme wordt bereikt door netto eiwitsynthese is groter dan netto eiwitafbraak. Ik stel voor dat je begint met de MTOR-route en welke aminozuren de MTOR-route activeren die bekend staat om het activeren van spiereiwitsynthese

 13. Je lijkt ook niet te begrijpen dat aminozuren al worden afgebroken, terwijl eiwitten proteolyse moeten ondergaan om het lichaam de aminozuren te laten aanklagen die het die tijd nodig heeft. Dus als men de aminozuren levert die op dat moment nodig zijn om de spiereiwitsynthese te activeren (namelijk de MTOR-vraag is eerder gepost) Waarom moeten glycine, proline, alanine (aminozuren die meer geassocieerd worden met collageen) worden geleverd om MTOR te activeren? Wat hebben bijvoorbeeld histidine en methionine te maken met activering van spiereiwitsynthese? Je video lijkt de functie van individuele aminozuren niet te begrijpen, dus ik weet niet zeker waarom je deze

 14. Betekent dit dus … geen bcaas consumeren tijdens het vasten?

 15. Mijn oma dronk van mijn eiwitshake. Is ze al anabool?

 16. Ik ben gevallen voor de IF-meme , al die winsten die ik had kunnen behalen door vasten met 10 g BCA in mijn systeem, eugh.

 17. hoop dat Portsmouth wordt gepromoot

 18. Man heeft net wat afwasmiddel gepurpt

 19. Haha grappige video man bedankt voor deze video

 20. Ik denk dat elke advertentie die ik ooit op youtube op je video's krijg, voor Vshred is

 21. Geweldige video, ik wil er graag aan toevoegen dat je me echt een seconde hebt gekregen met de onzin van de groene detox smoothie, ik stond op het punt de video te sluiten totdat mijn brein overschakelde naar naar wie ik luisterde .

 22. Meest onderschatte fitnessinformatiemakelaar op internet tot nu toe. Verander van gedachten. Versnipperde sportwetenschap voor het leven

 23. gebruik. Er is een oorlog gaande. Er is een V-fragment toegevoegd voor elk van deze echte fitness-nerdvideo's.

 24. Ik ben in de war? In nuchtere toestand? Ik snel niet als ik BCAAS

 25. Dus EAA's als er iets is Als je niet genoeg eiwitten kunt krijgen ???

 26. Ik merkte dat toen ik BCAA nam, mijn pijn niet zo hard zou zijn en dat ik sneller zou herstellen. Dat is de enige reden waarom ik het gebruik.

 27. James, ik waardeer je video's echt. Je zou er veel strenger en rigider in kunnen zijn, want soms, en zoals in dit geval, geef je ons gewoon basislessen biologie. Dat is hoe sommige consumentenkeuzes ronduit dom zijn. Ik kende van tevoren de processen van eiwitafbraak via MnRA en hoe aminozuren worden aangemaakt en gebonden, dus ik wist dat BCAA- en EAA-supplementen onzin waren. Een pluim voor je omdat je kalm bent en geen mensen beledigt (hoewel je het zou kunnen doen vanwege domheid en marketing tegen nominale waarde beschouwen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *