Geplaatst op 5 Reacties

Magnesium Tekort? Deze problemen kun je ervaren.

Magnesium Tekort? Deze problemen kun je ervaren.


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

5 gedachten over “Magnesium Tekort? Deze problemen kun je ervaren.

  1. ik heb totaal geen last gehad van misselijkheid bij mijn zwangerschap, het is niet dat dat erbij hoort gelukkig…

  2. kun je ook tintelingen op je hoofd ervaren? ik heb namelijk het gevoel alsof er vlammen uit me hoofd komen ofzo en voel me super vaag in me hoofd kan echt geen prikkel verdragen… ik slik wel al 3capsules glycine magnesium voor ik ga slapen, en 1 tablet magnesium&citraat.. maar kan dat dus te weinig zijn? Ben hooggevoelig en vorm van autisme, kan soieso al niet tegen prikkels maar heb 2 kleine kinderen en dat maakt het heel erg moeilijk voor mij. zou ik dus behoorlijk veel magnesium nodig hebben?

  3. Mijn bloedwaardes waren goed. Ik ervaar wel alle symptomen van een tekort, Is het verstandig om bij te slikken?

  4. Dank je Mitch voor alle info . Ja , i d d had ik weer een fiks magnesium tekort .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *