Geplaatst op 17 Reacties

Hoe krijg je een gezonder gebit en wittere tanden?

Hoe krijg je een gezonder gebit en wittere tanden?


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
In bijna alle tandpasta en mondspoelingen zitten schadelijke stoffen. Deze stoffen doden wel bacteriën, maar ook de goede bacteriën gaan verloren. Dit vergroot de kans op ziekten. Maar gelukkig kan je ook op een natuurlijke manier een gezonder gebit en wittere tanden krijgen!

—————————————————————————————————————-
Ik ben Ineke van den Berg en ik ben al ruim 20 jaar biofysisch geneeskundige. Door mijn studies, onderzoeken en ervaringen heb ik heel veel kennis opgedaan en dat wil ik graag met jullie delen. Heb je een vraag waar je vanuit mijn vakgebied een antwoord op wilt? Laat het me weten in een reactie onder een video of stuur me een bericht op Facebook.

– Like mijn Facebook pagina:
– Abonneer op mijnYouTube kanaal:

—————————————————————————————————————-
Waar ik werkzaam ben:

– Eigenaresse:
– Lid Medisch Team: u


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

17 gedachten over “Hoe krijg je een gezonder gebit en wittere tanden?

 1. ja joh ik geniet er van hoe ze praat man het kan nog entousianseter

 2. ik heb een vraag kan colgrate ook want dat gebruik ik een het werkt super voor mij

 3. Heeft u misschien een tip voor dikke wangen?

 4. Een vraagje Ineke. Ik heb een heel erg geel gebit.. in hoeveel dagen kan deze wit zijn?

 5. Helaas zit er. In de tandpasta die hier boven wordt weer. Gegeven 40% alchol en. Erg veel schuur middel zoals hydrid silca

 6. Ik poets al jaren met parodontax en heb nooit tand klachten. Bij dit filmpje is mij bevestigd waarom 🙂

 7. Je tanden zijn van zichzelf een beetje geelig…. niett wit..Heyheyhey ik heb t ook maar gelezennn duuuss niet gaan zeuren als ikt fout heb

 8. Gelukkig bestaat 1,50 Speed Op Youtube…

 9. Mijn tanden zijn lelijk maar ze zijn wel wit en ik poets het goed

 10. Duurt het heel lang en is het kindervriendelijk? Mijn tanden worden best geel en ik probeer ze wit te houden en het lukt maar niet

 11. Ik gebruik altijd parodontax

 12. Dankjewel voor de tips ik heb namelijk altijd gaatjes maak nii uit of ik 2 of 1 keer perdag plots heb altijd gaatjes en dat kan soms zeer vervelend zijn want mijn zus die vergeet het heel vaak en heeft nooit gaatjes.Dus ik ga de andere tandpasta proberen thx

 13. U kunt ook een tanden pasta koppen die geen chemise ingredient heeft, bij amazon.

 14. Kijk nog maar eens op paradontax.. Is over genomen door gsk. Het is niet meer De tandpasta van vroeger.

 15. als je je tanden laat bleken is dit dan slecht voor je tanden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *