Geplaatst op 23 Reacties

Hoe ik 30 kilo ben afgevallen – Afvallen tips & Gezonde leefstijl

Hoe ik 30 kilo ben afgevallen – Afvallen tips & Gezonde leefstijl


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Hoe ik 30 kilo ben afgevallen – My Fit Journey 2014 – 2016
In deze video vertel ik alles over mijn fitness verhaal vanaf het jaar 2014 tot 2016.
Check voor een bijpassende blog!

Afvallen tips & Gezonde leefstijl
In 2013 en de jaren daarvoor had ik echt een hele slechte leefstijl. Ik rookte een pakje van 28 sigaretten binnen anderhalve dag weg en ieder weekend kon ik genieten van een glaasje whisky. Daarbij at ik heel erg ongezond, denk aan: veel McDonald’s, chips, koek, chocolade etc. Eigenlijk lette ik nergens op en at gewoon waar ik zin in had. Maar toen ik datzelfde jaar in december foto’s van mezelf terugkeek, dacht ik echt: dit kan niet! Dit kan écht niet.

Ik begon me steeds ongemakkelijker te voelen en steeds als ik ergens ging zitten probeerde ik mijn buik te bedekken. En als ik iets ongezonds at in het bijzijn van anderen schaamde ik me kapot. Ook kon ik niet wachten tot het najaar kwam, want dan kon ik een sjaal om doen want voor mijn gevoel bedekte dat mijn onderkin.

Mentaal ging ik er echt aan onderdoor want ik kon mezelf niet meer zijn. Dat was voor mij het keerpunt. Begin 2014 ging mijn nieuwe leefstijl van start, en ik was vastberaden dat het me dit keer wel zou lukken. Ik had al zoveel pogingen gedaan, maar die mislukten steeds. Ik kan me nog herinneren dat ik een grote vuilniszak pakte en letterlijk door mijn huis heen ging om al het ongezonde weg te geven. In huis had ik nog een vol pakje sigaretten en een fles Johnnie Walker, maar dat was geen excuus. Ik gaf het weg en zo begon ik met een frisse start.

Mijn doel was om 10 kilo af te vallen voor de zomer (2014). In januari viel ik 2,5 kilo af en dat verloor ik bijna iedere maand tot april / mei. Toen stond ik op de weegschaal en realiseerde me dat er al 10 kilo af was!

Met dit resultaat was ik ontzettend blij en ik dacht: als ik dit kan, wat kan ik dan nog meer?! Ik ging me steeds meer verdiepen in fitness en krachttraining en aan het eind van dat jaar was ik om: krachttraining en bodybuilding dat is echt iets voor mij! Ik bedacht een nieuwe doelstelling en dat was om voor de zomer van 2015 een sixpack te hebben, ik ging er voor de volle 100% voor en het lukte me. Het is nu echt een leefstijl geworden en ik blijf momenteel bezig met het continu verbeteren van mijn lichaam en stel hiervoor steeds nieuwe doelen. Heerlijk vind ik het!

September 2014:

Rond dit tijdstip zat ik net in mijn Clean ‘Bulk’. Ook dit was een experiment. Ik at niet heel veel meer dan ‘onderhoud’ (2200) maar dat werkte perfect. Zelfs toen ik zoveel at, werd ik ook wat droger en dat was heel gaaf om te zien. Het was allemaal heel goed in balans en ik kon echt mooie spiermassa opbouwen (newbie gains haha).

Deze clean bulk heb ik aangehouden tot eind van 2014. Toen ging ik van de bulkfase over naar het langzaam afbouwen van de calorieën, om toch zoveel mogelijk spiermassa te behouden. Daar begon mijn allereerste ‘cut’ fase. In de zomer van 2015 kreeg ik voor het eerst mijn buikspieren te zien en daar was ik super trots op. Dat was eigenlijk de kers op de taart en daarmee voltooide ik ook mijn transformatie. Er was officieel 30 kilo af!

Jij kan dit ook!!!
Ik wil verder geen uitgebreide verhalen gaan schrijven, maar ik wil het volgende nog wel even kwijt: Ik wil jullie inspireren, motiveren en laten zien dat jij het ook kan. Jij kan bereiken wat je wilt. Laat niemand je anders vertellen. Je wilt niet weten hoe vaak ik heb geprobeerd om af te vallen. Maar het lukte NOOIT. Tot ik er moe van was. Ik was er klaar mee. Het kon niet meer zo. Je moet gewoon de ‘knop’ in je hoofd omzetten. En dit heb je vast allemaal eerder gehoord, maar als je zelf echt achter je keuze staat om gezonder te gaan leven, dan gaat het je ook lukken.

Afvallen gaat om jezelf. Je ontwikkeling. Jezelf iets laten zien én bewijzen. Doorzettingsvermogen, innerlijke kracht en overwinning op jezelf. Daarom zeg ik ook: doe dit voor jezelf omdat dit jouw leven beter maakt, en omdat dit jouw een gelukkiger en gezonder persoon zal maken.

Much appreciated: Thumbs up & SUBSCRIBE!
Volg Fit Addict en blijf altijd op de hoogte!

Instagram: @fitaddictnl
Facebook: /fitaddictnl
Twitter: @fitaddictnl

Vragen / Opmerkingen: info@fitaddict [dot] nl


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

23 gedachten over “Hoe ik 30 kilo ben afgevallen – Afvallen tips & Gezonde leefstijl

 1. heb je ook een tip wat ik het beste kan eten ? ik ga vanaf dinsdag weer beginnen in de sportschool 🙂

 2. Je hebt helemaal gelijk! Mooi verhaal, kracht boven abs :)!!

 3. Netjes. Helaas heb ik niet de mogelijkheden om dat te bereiken. Ook naar de sportschool is moeilijk want ik ben nooit thuis ivm werk. Maar goed blij voor je wat je bereikt hebt. Ik ga nog verder zoeken.

 4. Oke leuke video ik vind het echt super tof dat je deze video maakt en laat zien wat jij hebt gedaan maar nog ik heb nog 1 ding om te zeggen er zat een jongen bij mij in de klas in groep 8 en ik ga nu naar de 1e maar dus die jongen is 75 kilo en hij is 11 dus ja ik maak me daar een beetje zorgen om om zijn gezondheid

 5. Combi van Mascha en Jiami

 6. Ik wil graag afvallen maar wil niet dat me ouders er achterkomen wat moet ik nu doen??

 7. Ook op eigen kracht fit worden en afvallen? Het lukt je met mijn ebook Make It Fit! Bekijk hier meer informatie of bestel jouw exemplaar: https://www.fitaddict.nl/product/make-it-fit-ebook/

 8. Ohw wow! Ik rook ook, zoveel als jij toen.. en ik ben te dik! Alleen sporten vind ik vreselijk..

 9. Eindelijk iemand met een eerlijk en logisch verhaal. Kracht boven abs ! Heel goed en vooral gezond statement. You rock girl !

 10. Hey! Voor mij is het geen probleem om een zak chips te laten staan of chocola in de kast te houden. Het enige punt voor mij is dat ik ongelooflijk veel brood eet met geitenkaas als ik dat niet doe voel ik gewoon niet gelukkig en verzadigd. Heb jij misschien wat tips voor mij om minder brood te eten en hoeveel raad je aan per dag?

 11. Heb je wel eens de keto diet geprobeerd?

 12. Ik wil graag afvallen ik wil stoppen met koekjes eten en suiker heb je tips

 13. Fijn, dat je je nu lekker gezond en fit voelt meid. Het is je gegungd.

 14. Ik wil sporten maar zonder dat ik abs overal in mijn lichaam hoef te krijgen, Kan dat denk je?!Je hebt echt goed gedaan om het vol te houden to the end. Knap hoor

 15. Kan ik ook afvallen denkt u? Want ik ben 13

 16. Ik probeer in te schrijven op je webside het werkt niet

 17. Breng haar tot 1 miljoen

 18. Afvallen is moeilijk ik moet zelf ook afvallen ik moet zelf 25 kilo afvallen en het is heel erg kut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *