Geplaatst op 14 Reacties

HOE IK 15 KILO BEN AFGEVALLEN IN 4 MAANDEN !!

HOE IK 15 KILO BEN AFGEVALLEN IN 4 MAANDEN !!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Vandaag vertel ik jullie hoe ik in een redelijk korte tijd 15 kilo ben afgevallen! Enjoy 🙂

Hallo iedereen en welkom op mijn kanaal! 4 Keer per week komen er nieuwe beauty video’s. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 12: 00u. 🙂

——

De afval app die ik gebruik:
MyFitnessPal

—-

MIJN KORTINGSCODES:

BOOZYSHOP

SARAH20 (korting alleen geldig op OFRA producten)

THE MAKEUP STUDIO

SARAHMARIKH10

W7 COSMETICA

SARAH10

—-

Volg mij ook op mijn social media accounts:
Instagram:
Facebook:
Snapchat: Saarszbaby
TIKTOK: Sarah Marikh


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

14 gedachten over “HOE IK 15 KILO BEN AFGEVALLEN IN 4 MAANDEN !!

 1. Je bent een topvrouw!!! je bent zo een inspiratie voor mij om door te zetten ik heb ook altijd me vetje gehad klein buik vetje nadat ik me 2 kinderen kreeg ben ik 20 kg aangekomen en nu ben ik proberen dat eraf te krijgen is me eerste week, heb je messchien tips ik heb te druk met school dus ik kan alleen thuis sporten en wat kan ik het beste vermijden met eten

 2. Wil je nog video opnemen. Wat je in week eet. Denk dat vele het ook willen weten.

 3. Ik reageer nooit maar kijk je video's eigenlijk wel vaak! Je video heeft me echt geholpen en ik ga er meteen mee aan de slag 🙂 na mijn zwangerschap ben ik ook 20 kilo aangekomen en ben net als jij ook maar 1.65 haha. Enne.. ik moet ook echt om je lachen, je vertelt heel leuk en gezellig!

 4. Geraakt buikvet ook makkelijk weg door gewoon gezonder te eten? Want sporten is toch ook superbelangrijk voor buikvet weg tehalen

 5. No offense maar het duurt heeel lang voordat je bij het punt komt

 6. Heel herkenbaar ik woog begin 2020 , 98kilo dit ook door chronische ziekte. En toen ik eindelijk weer kon sporten( karate) ging het al steeds beter en met anders eten en nu ben ik al 14 kilo kwijt en hopelijk gaat dit nog even door . Ik heb alleen zware spieren dus wegen is bij mij niet echt handig.. maar dmv meten zie je echt verschil… super trots op je ! Je bent prachtig ♡

 7. Wat ik me nu dan afvraag, na die mooie prestatie, eet je nu wel weer af een toe een snoepje of een gebakje? Of gewoon echt helemaal niet/ nooit meer?

 8. Topper! Bedankt voor die video, echt motiverend! Ik ben tot nu toe 7 kilo afgevallen dankzij calorieën berekenen bij fitatu.

 9. Dan wil je afvallen krijg je een take away reclame

 10. Mijn nicht heeft het ook zo gedaan paar jaar geleden ze had een drank gemaakt waardoor ze binnen 2 maanden afgevallen is en toen ik haar weer zag ik haar lichaam zag dacht ik zo aan me zelf ik moet ook zelf gaan beginnen van 95 tot 80 ik heb al een lengte van 1,83 meter

 11. “ik wilde geen crash dieet doen”meid.. 1200 cal per dag, voor 4 maanden IS een crash dieet… :/

 12. Je lult tering veel man. Al die gelul van je aanhoren

 13. ik zag je video van maart 2021 en vroeg me af of je was afgevalleb.. 'nadien je WHAT I EAT video en herinner me die nu inderdaad dat ik die al bekeken heb en idd je bent super veel afgevallen! al vind ik zo een bouillon soepje voor mij echt niet voldoende met een zeer actieve job. 🙂 zou veel hoofdpijn hebben. vind wel goed dat het voor je helpt. ik sport 2x week spinning en let op snoepen en veeeeeel water ( geen opgave, drink altijd water, s avonds soms eens beetje frisdrank na een zware dag maar zeer sporadisch) je hebt een hele mooie waiste. zeeeeer chic !! .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *