Geplaatst op 22 Reacties

ETEN ALS VROEGER op de middelbare school

ETEN ALS VROEGER op de middelbare school


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Beste lieve mensen,
Het is “wat gebeurt er”. Waarom maak ik op mijn 20e nog zoveel spellingsfouten..
Vandaag ga ik een dagje eten als vroeger op de middelbare school. Ik was nog niet bezig met Fitness en of bewust van voeding. Het is een super leuke video en ik lees graag jullie reacties in de comments:)))

Liefs,
Rachel John

Over mij:
Naam: Rachel John
Leeftijd: 20 jaar
Lengte: 177cm
Studie: Voeding en diëtetiek
Afkomst: Nigeriaans, Schots en Nederlands

SHOP MYPROTEIN:

Kortingscode: ‘RACHEL’ TOT EN MET 31MEI 40% KORTING!!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

22 gedachten over “ETEN ALS VROEGER op de middelbare school

 1. Ik nam meestal brood mee naar school. Met kaas en confituur. De ultieme traktatie was een stokbroodje met eiersalade.

 2. Frikandellenbroodjes oef, dat waren tijden

 3. Goedkope energiedrink, (ham)kaas croissants en vaak kocht ik nog de meest goedkope chocolade reep…. OH WELL…

 4. wow ik at ook alles wat los en vast zat, maar kwam echt 0 aan en was echt slank. Daarna pas hitte puberty mij

 5. Je zult je erover verbazen wat voor gore zooi mensen naar binnen werken als basismaaltijden, als ze geen verstand hebben van voeding. Ze maken mij belachelijk voor fitgirl eten, maar ik kan echt niet erbij hoe mn maten 23 zijn en gewoon lunchen met ah basic afbaksfokbrook met de goedkoopste kaas en van die euroshopper vage frituurzooi. Can’t imagine hoe zij energie hebben op een dag hahaha. Maar ieder zn eigen ding

 6. Ik die net vorige week examen heb gedaan kan bevestigen dat 70% van de basis school leerlingen nog steeds deze lunch dagelijks eet.

 7. haha leuk begin met Jesse & Leuke video!

 8. Hahaha ik had stokbroodnmet die garlin kruidenkaas hahahaha en kaasstengels

 9. ''smaakjes thee'' is toch gewoon normaal? wij zeggen dat ookaltijd hoor

 10. wejo getoaste krentenbollen, jijleeft in 2070 ofzo dat ik daar zelf nog nooit op ben gekomen. ik at ze altijd bevroren (ook echt een aanrader) maar dan ook echt gewoon 10 per avond lol dat spul is verslavend

 11. STOB ik heb vandaag nog stokbrood met komkommersalade gechapt

 12. Ik ging echt stuk om die reusachtige kom cornflakes hahaha

 13. ik ga stuk, er kwam een hele speech over dat als ze het niet op kreeg dat het niet uitmaakte maar toen liet ze het lege kommetje zien omg zo hard gelachen hahahahahah

 14. Hoe ik at als 13/14 jarige :7:00 uur – ontbijt : twee boterhammen / bakje cornflakes , beker melk, koffie (2 shots koffie en melk)10:00 uur – : knopper 12:00 uur – lunch : 8 boterhammen + flesje drinken14:00 uur : rijstwafels16:00/17:00 uur – thuis : 2 boterhammen / koekjes + glas ijsthee / prikwater17:30/ 18:00 uur : bakje chips19:00 uur – avondeten + toetjeavond – tussendoor. : 4/6 koekjes en 1/4 chocoladereepDrinken : 1 kop koffie, 1 glas melk, 1 glas ijsthee, 1 glas prikwater, 2 kopjes thee en 3/4 flesjes water.Als ik een tussenuur had at ik nog meer, want dan kocht ik vaak ook nog chocola en een zakje snoep (was binnen 2 dagen op)Echt ongelooflijk veel, als ik het zo op een rijtje zie. Maar kon in die tijd dan ook heel snel eten als ik trek had.

 15. 7:10 dus eigenlijk ben je gewoon verslaafd

 16. Ik dronk altijd Arizona met stokbrood en een bakje kruidendokter shitt iets

 17. im watching this not knowing a thing ur saying 🙂

 18. 8:26 Hi rachel ik ben ook 11 ik ben ook een therapeut en deetist aan het volgen al 2 jaar het gaat nu suoer goed ben nue cht aaa het afvallen ik snap dat je dat raar vind maar ik moest het van mn ouders doen en wou het ook wel een mooier lichaan maar het was echt mn ouders keuze dus ik doe dat nu

 19. Niet om te haten ofzo, maar is eten waar je behoefte aan hebt niet gezonder dan krampachtig alle voedingswaarden in de gaten houden? Niet alleen voor je lichaam, maar ook mentaal? Obsessief bezig zijn met sporten en gezond eten is ook een eetstoornis, hoe gezond je fysiek ook bent. Het lijkt mij dat jij toen je 15 was precies at waar je zin in had, en ik vind het lastig om te zien hoe kritisch je daar nu op bent.

 20. Hoe heet die app nou? Want ik hoor het niet gied

 21. Leuke content maar was jij echt “gezet” wat jij impliceert dat je veel at?

 22. Arizona, neee das echt mijn obsessie atm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *