Geplaatst op 30 Reacties

Eindelijk een behandeling tegen oorsuizen: zo werkt het

Eindelijk een behandeling tegen oorsuizen: zo werkt het


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Goed nieuws voor patiënten met tinnitus, oftewel oorsuizen. De Universiteit Maastricht heeft een behandeling ontwikkeld die heel goed lijkt te werken. En dat is voor het eerst. Mensen met oorsuizen horen continue een vervelende piep, brom of suis. En dat heeft een grote impact op hun leven. De nieuwe behandeling zit nu in het basispakket en wordt de nieuwe Nederlandse en Europese standaard.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : l


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

30 gedachten over “Eindelijk een behandeling tegen oorsuizen: zo werkt het

 1. Ik heb het nu ook al een aantal jaren, begon heel erg. maar na paar maanden had ik het gevoel dat het wat minder werd of dat ik het eigenlijk gewoon kan negeren. na 4 jaar kan ik weer makkelijk inslaap vallen zonder achtergrond geluid 😀

 2. Ik heb er sinds deze week, uit het niets, ineens erg last van (25 jaar). Deze video geeft mij alleen maar meer paniek, geweldig, bedankt voor dit 🙂

 3. Ik hoor VSHHHHH VSHHHHH VSHHH etc in me oor de hele dag

 4. Volgens mij heet dit witnessing wat betekent observeren deze oefening wordt gedaan met alle klachten als je het lange tijd doet maanden kan de klacht verdwijnen dit is een meditatie oefening het eist eeuwige geduld

 5. Ik kan ook niet in slaap komen door de piep in mijn oor, ik aanvaard de piep en ben er niet bang voor, ik luister er ook naar maar dat helpt niks. Het is geen oplossing maar ik gebruik een halve temazepam om te kunnen inslapen. Dat is het enigste wat me op dit moment helpt.

 6. Ik hoop dat ik hier toch een aantal mensen mee kan helpen. Na maanden gesuis in mijn oor en dichtzitten, alle trucs geprobeerd, doctorspraktijk platgelopen, slapeloze nachten, dol geworden zodat ik bijna mijn oor wou afsnijden (niet dat dit zou helpen), heb ik uiteindelijk een onnozel simpel middelltje geprobeerd, uit een boek van Maria Treben die ik al 25 jaar heb liggen: kruiden uit Gods tuin, daar staan 2 middels in, het ene ervan had ik in huis, ik wist dit al een tijd maar wou niet geloven dat dit simpel middel iets zou uithalen. Uiteindelijk ten einde raad heb ik het toch maar gedaan, baat het niet dan schaadt het niet en na 3 dagen was ik er vanaf! Wat moest ik daar voor doen: een onnozel propje watten gedrenkt in Zweedse kruiden in mijn oor proppen. Eerst uw oor wat insmeren met wat warme olie om te beschermen tegen de alcohol, in de Zweedse kruiden drenken (niet te nat) en dan hop watje er in. Na 1 dag kon ik eindelijk mijn oor doen ploppen, na 2 dagen was ze weer open, voor alle zekerheid heb ik het nog een dag gedaan en was er van verlost. En je kan het middeltje zelf maken. Halleluja! Weet niet of het werkt voor de piep. Maar ik ken wel een manuele therapeut in West-Vlaanderen die ook tinnitus behandelt, met succes blijkbaar.

 7. ik heb het 9 jaar geleden opgelopen en in het begin werd ik helemaal gek en bang, talloze ziekenhuisafspraken behandelingen etc zelfs in het buitenland speciale behandeling niets hielp, ik werd gestressed en depressief het werd alleen maar erger. totdat ik op het punt kwam dat ik ik het buitenland ging wonen (tropisch land, dus de krekels snachts deden mij goed) en een nieuw leven kreeg, veel bezig was met werk etc en er eigenlijk minder naar luisterde of aan dach, begon het beter te worden, en zachter. nu is het zo goed als onstorend en kan gewoons lapen en in bed liggen zonder achtergrond geluiden. stress maakt het 10X ZO ERG, cortisol het stress hormoon verergerd tinnitus vele malen, ook depressie maakt her erger, dat moeten mensen snappen vanaf het begin maar dat is moeilijk want in het begin ben je er bang voor en bang dat het nooit minder word, dus word je gestressed en angstig en dan word het alleen maar erger, als ik mensen een tip kan meegeven is het probeer vanaf het begin GELIJK al positief te dnekend at het minder word, en niet bang ervan worden of depressief, dan word het vanzelf zachter over een paar weken. Als je er op concentreerd of heel de tijd aan denk word het veel erger.

 8. Alsof we dat zelf niet wisten, na jaren raak je eraan gewend, maar je blijft zoeken naar de oplossing om er vanaf te komen. Weer een teleurstellend filmpje..

 9. Ik word er zo depressief van dat geluid.. En ook niemand die je kan helpen ermee.

 10. Hijama helpt tegen oorsuizen

 11. Ik heb al zins 2011 een piep/ suis in beide orden 24/u per dag ik wil graag geholpen worden! heb alles al geprobeerd

 12. Hi, ik kreeg onlangs last van een oorsuis en ik heb geen idee waar het vandaan kwam maar zodra ik dan savonds oordruppels in doe dan is het bijna helamaal weg maar als de oordruppels er dan weer uit zijn komt het weer terug. weet iemand hoe ik dit op kan lossen?

 13. ik hoor het heel schel en hard 24 uur,ik mag naar kentalis daar word ik geholpen voor mijn tinnitus,knetter gek en angstig maakt het me en duizeligheids gevoel en waas gevoel

 14. Ik heb precies dezelfde situatie geluid blijft op het achter grond je moet het vergeten en dat kan als je het accepteerd en afleiding weet te vinden zoals sporten werken

 15. Mijn tinnitus is te scherp en pijnlijk om aan te gewennen. Ik heb een diepe euthanasie wens 🙁

 16. Zo ervaar ik dat ook die piep mag er ook zijn, klinkt abstract maar zo is wel bij mij

 17. Ik wil hier zelfmoord voor pleegen mis kan ik dan beetje rust hebben

 18. Ik heb t nu 2 jaar. Eerste maanden waren vreselijk. Heel geleidelijk vergat ik het soms en werd de ruis minder. Nu ben ik er vrijwel niet meer mee bezig in m'n hoofd en heb ik weer hetzelfde geluksnivo als voor m'n tinnitus.Ik hoop dat ik mensen hiermee die dit (net) hebben kan gerust stellen.

 19. Ik haat her het eerste moment zolang was echt heel eng en ik werd er gek van gelukkig is het na 2, 30 minuten weer eg gegaan

 20. die pip waar je daar hoort is niet in mijn oor dus klopt niet jo

 21. Ik heb al meer dan 38 jaar last van oorsuizen, en wel heel extreem. Komt omdat ik 2 middenooroperaties heb gehad. De eerste was toen ik 17 jaar was, met een oorontsteking door blijven lopen omdat ik vond dat het werk (wat ik toen nét had) voor ging. Dit resulteerde in een soort van wild vlees groei in het middenoor (ik weet de medische term niet meer, maar eindigend op “oom”) Omdat ik weer erge last kreeg van pijn in het oor naar de dokter, die mij na in mijn oor gekeken te hebben met spoed naar het KNO arts verwees. Woensdag foto's gemaakt en donderdags naar de KNO arts terug, die me doodleuk vertelde dat ik aankomende maandag geopereerd werd. Vanwege de vergroeiing tegen het evenwichtsorgaan drukte en mijn hele leven draaierig op het spel stond.Alle gehoorbeentjes en de vergroening zijn verwijderd, dus doof aan een kant. Terug kreeg ik daarvoor extreme pieptonen, het geluid van kerkklokken in de verte, en een soort van net niet verstaanbare pratende mannenstemmen..Als ik erop zou letten zou ik gek geworden zijn, maar ik let er niet op. Na een jaar of tien heb ik een “hersteloperatie” gehad, nieuwe gehoorbeentjes, maar heeft niets geholpen, in tegendeel het oorsuizen is erger geworden. Ondertussen heb ik zware rugklachten (artrose) en krijg er opiaten voor, die het oorsuizen nog een keer of tien versterken, hoeft niemand te geloven, maar het is echt oorverdovend hard als ik er op let.Ondanks mijn mankementen werk ik nu al meer dan 35 jaar onafgebroken, en ik laat me niet kisten door zoiets, alhoewel het met de rug wel erg zwaar wordt, vooral ik nu ouder wordt.De grote tip is, LET ER NIET OP! Dat is met alles zo, als je pijn hebt en je bent er de hele tijd mee bezig wordt het alleen maar erger, en ja soms is pijn niet meer te negeren, maar zoek afleiding en ga door!

 22. De meeste tinnituspatiënten zullen hier weinig tot niets aan hebben. Het is een passieve behandeling die het probleem niet eens wegneemt. Vooral in slaap vallen en slapen is het grootste probleem bij deze mensen…

 23. Yep goed naar te luisteren maar idd afleiding als muziek of luisteren naar dit filmpje en je daar op te concentreren maakt het niet bepaald minder. sinds kort nog eingelijk dat het zo erg aanhoort ervoor hoorde ik soms lichtjes wat of als ik me er op focusde je wel lichte oorsuizen hebt maar nogmaals sinds maandje of 2 duidelijk bewust van een constante toon die sterker is als voorheen, vorig jaar oorontstekingen gehad, vaccin kwam er vlak achter aan en er wordt beweert her en der dat dat mogelijk bijwerkingen zijn van het vaccin, al voel ik me nog geen vleermuis…….

 24. Dames en heren dit is BULLSHIT! ER MOET WEL IETS ZIJN TEGEN TINNITUS HET IS 2022.

 25. De persoon die de cuur naar tinitis ontdekt mag van mij biljonair worden

 26. ik heb al 12 jaar lang tinnitus aan beide oren, en ik heb elke (behandeling) wel gehad. ja doktoren en psychologen die denken met een gesprek je tinnitus weg te nemen, ik noem dat kwakzalverij en geld klopperij.

 27. Ik heb een brom in mn oor

 28. Ik heb hier zelf ook last van, maar ik ben er langzaam maar zeker aan gewend geraakt. De eerste maanden waren echt vreselijk, maar ik hoor het nu alleen als het doodstil is en dan nog niet altijd. Toch vraag ik me soms echt af hoe dat nou kan ontstaan, zo’n geluid.

 29. Linkeroor al slechthorend. Angstig gevoel hart slaat om de 3 sec over. Zovele dokters al geproken, onderzoeken gehad. Altijd hetzelfde antwoord mee leren leven. Het is een hel! En ja! Heb gezegd en vaak heel vaak gedacht, zo wil ik niet meer leven. Ik vecht elke dag , nacht voor mijn kinderen en kleinzoon. Om mijn leven, de kracht , engerie weer terug te krijgen. Zoals ik eerst kon genieten van alles zoals tevoren. Maar dit! Is de vraag hoelang hou ik dit vol.? Aan alle mensn die dit dag en vooral de stille nachten meermaken geef niet op plz! Tinnitus is een heftige ziekte. Zit niet tussen je orren.

 30. Ik heb het al 5 jaar de Tinnitus eerste jaren waren moeilijk, wel ga ik het minderen eng vinden het geluid. Nu terwijl ik typ zit ik weer in fase van heftigheid maar meestaal gaat dat gepaard met mijn Depressie. Gelukkig vind ik steun in het geloof. Deze video heb ik al eens eerder gezien, maar nu komt het anders binnen de video, het geluid mag er zijn want uiteindelijk hoort het bij je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *