Geplaatst op 23 Reacties

Dit gebeurt er met je huid als je een maand 2.5L water per dag drinkt

Dit gebeurt er met je huid als je een maand 2.5L water per dag drinkt


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
In dit experiment test ik wat er gebeurt er als je 2.5 liter per dag drinkt en wat dat met je huid doet. Ik geef tips en vraag anderen om advies. Plus ik deel voor- en na-foto’s. Is mijn huid beter geworden? Je gaat het zien!

——————

Website:
Instagram:
Twitter:

——————

Dit gebeurt er als je morgen dertig wordt:

De Slechtste Brievenrubriek van Nederland:

——————

Wil je mij iets sturen? Dat kan!

Dit gebeurt er als
Overtoom 255
1054HW Amsterdam

——————

Uploadschema:
Iedere dinsdag een #ditgebeurterals experiment
Iedere zondag een #slechtstebrievenrubriek

——————

Heb je suggesties of ideeën voor experimenten die ik kan uitvoeren? Laat een reactie achter onder een video of reageer via Instagram: @marije

——————
DIT GEBEURT ER ALS filmpjes zijn videoverslagen van experimenten die ik zelf heb uitgevoerd. Ik ben nieuwsgierig aangelegd, doe graag onderzoek en kijk vervolgens hoe ik de dingen zelf ervaar. Dit kan uiteenlopen van een dag op M&M’s leven tot de 30-day squat challenge testen tot een week lang op blote voeten lopen. Vaak serieus bedoeld, vaak ook niet. Je mag mijn mening voor waarheid aannemen, maar ik zou het niet doen als ik jou was ;-). Ik hoop wél dat je het leuk vindt om te kijken.

——————

Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar l


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

23 gedachten over “Dit gebeurt er met je huid als je een maand 2.5L water per dag drinkt

 1. Hey guys! Ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Ik gebruikte trouwens de app MY WATER om goed bij te houden hoeveel water ik dronk per dag. Deze stuurt ook reminders, best handig 😉 Wat zijn jouw tips om meer water te drinken?

 2. Je kan ook crystal clear drinken zonder koolzuur erin zitten heel weinig calorieën in

 3. Ik ben 12 en drink al heel lang water en k heb ook echt geen puistjes of pukkels.

 4. ik zie wel het verschil

 5. Je maakt je ramen niet schoon met thee, maar ik maak mijn lichaam ook niet schoon met spritus…

 6. ik zie wel verschil hoor!!

 7. Ik heb mezelf aangewonnen veel water te drinken, vooral door de ochtend heen en voor de rest koffie en thee

 8. Ik drink op sommige dagen nog geen liter

 9. Ik vind kraanwater niet lekker, ik drink als ik water drink water met een smaakje. Het smaakje wissel ik wel af zodat het nog lekker blijft

 10. moet je misschien grotere slokken nemen?

 11. Kraanwater is viea. Koop water bij de lidl of aldi. Dat is het lekkerst imo

 12. in beide rekenmethodes zou ik bijna 4 liter water moeten drinken (3,6 ltr.) dat lijkt me wel erg veel

 13. Water met citroen en aardbei gemixt isheel lekker.klinkt niet zo,maar heb het geprobeerd en ikvind het heerlijk. Voor mij helpt het ook om licht bruisend water te drinken,dus niet spa rood maar de lichtbruisende variant daarvan. Heb je toch beetje die bubbeltjes

 14. Ik drink 3,5 liter water per dag en blijkbaar aan mijn gewicht hoef ik maar 1,9 liter per dag is het erg als je te geel drinkt?

 15. Elke lichaam is anders

 16. Wat nog een tip is. Die we zelf meegeven aan patiënten is 2glazen per uur drinken. Als je dat 8uur zou doen heb je ruim 3liter op (als je glas ongeveer 200ml bevat).

 17. Ik heb maar 1.1 liter nodig… uhm

 18. Ik drink een 350ml fles water elke 3uur ik ben 49 en m'n gezicht en handen zijn nu minder rimpelig…ik eet wel veganistisch daarbij

 19. Snap echt het probleem niet, als ik geen revalidatie heb en thuis ben heb ik voor 11 uur al 1,7 lt water op. Bij een uur revalidatie drink ik 1.4 lt water, na revalidatie gaat er nog eens 2x 1.7 lt naar binnen. Drinken moet je leren. Te weinig drinken is ongezond. Ik heb redelijk vaak in het ziekenhuis gelegen, omdat ik op de dag niet naar het toilet gaat wordt er een vochtlijst continue aangelegd, hierop wordt genoteerd wat je aan vocht binnen krijgt. Ik zat in het ziekenhuis altijd aan dezelfde hoeveelheid als thuis. Heb nog nooit gehoord dat ik teveel drink.

 20. Ik heb op een dag 18 glazen water gedronken en toen werd ik ziek

 21. Ik zie nu deze video na een jaar, ik moet zeggen, als je veel last hebt van puistjes en/of acne doet water echter wel wonderen, na een week merk je al dat je veel minder last zal hebben :))

 22. Omggggg jullie hadden gewoon een mercedes A klassa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *