Geplaatst op 24 Reacties

Daarom helpt VITAMINE D je bij pijn ️

Daarom helpt VITAMINE D je bij pijn ️


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

24 gedachten over “Daarom helpt VITAMINE D je bij pijn ️

 1. Ik slik al heel lang vitamine D, ook al overwinteren we in Marokko. En op 68-jarige leeftijd leef ik pijnvrij dankzij Liebscher & Bracht

 2. Mag ik vragen hoe ik vitamine D in hoge doseringen kan slikken, wat en welke voedingssupplementen er zijn ervoor ????

 3. Het is zo simpel en logisch Waarom heeft God de zon, aarde, water gemaakt… Etc Omdat we zon hebben (vitamine D nodig)

 4. Ik slik sinds 2019 vitamine D, mijn vitaminegehalte was al in de bedreigende range. Gelukkig is mijn arts heel ruimdenkend. Nu zit ik in het normale bereik en ben ik psychisch stabieler en heb ik minder pijn.

 5. Als Vit D3 zo belangrijk is, waarom zit er dan zo weinig in de L&B Kombi (300 i.E.)?

 6. In detail uitgelegd. Klinkt logisch. Maar ik zal het toch aan mijn huisarts vragen, want volgens de verklaringen in de video zou ik nu dood moeten zijn! Daarnaast zeggen de BfR en DGE precies het tegenovergestelde.Het is ook de vraag of er dubbelblinde, gerandomiseerde, gecontroleerde onderzoeken zijn naar de claims in de video. VG

 7. Ik ben zo blij dat Liebscher Bracht er is, zonder die twee zou ik al heel lang wanhopig zijn. Veel dank aan hen beiden zonder hen zou ik overgeleverd zijn aan mijn pijn

 8. Ik heb een paar maanden geleden vitamine D3 / K2-capsules besteld omdat ik het tekortprobleem opmerkte en, toegegeven, ik ga zelden naar buiten om echt van de zon te genieten. Tot nu toe heb ik altijd de informatie op de Can-hold gevolgd (één capsule elke 5e dag), met één capsule die slechts 5.000 IE bevat. Nu heb ik meerdere malen gelezen en gezien dat dit veel te weinig is en vanaf nu neem ik één capsule per dag. Ik ben benieuwd hoe het mijn lichaam zal beïnvloeden.

 9. In de video mis ik de informatie dat K2 en magnesium ook nodig zijn zodat vitamine D echt goed wordt opgenomen. Vroeger had het altijd een waarde van 11 ondanks dagelijks 5000 iE vitamine D. Alleen als ik K2 en magnesium tegelijkertijd slikte kon ik dat in slechts 3 maanden veranderen naar 40

 10. Mijn dokter zegt, overdosis = giftig … neem 7000 per dag, is dat zo?

 11. Ik heb op dit moment ook een groot tekort gevonden bij een bloedonderzoek Nu neem ik een hoge dosis van een tablet 1 keer per week Omdat ik zeer grote problemen heb gehad met mijn been en heup

 12. Ik slik 2 * 10.000 dwz + 200 yg K2 elke dag gedurende 2 weken en nog 3 weken. Ik voel me goed, alles is in orde. geen kou, niets.

 13. Beste Dr. Ze hebben me enorm geholpen om eindelijk duidelijk te zien wat vitamine D3 betreft DANK JE WEL

 14. HALLO, MEVROUW dr. BRACHT. Mag ik een vraag stellen? WELKE VITAMINE D EN HOE HOGE DOSERING KAN IK ZONDER TEST GEBRUIKEN? HEB EEN KLEINE ANGST OM HET TE NEMEN ZONDER AFSPRAAK. IK WIL GRAAG UW ANTWOORD. VEEL DANK EN VEEL LIEFDE VOOR JOU.

 15. Vitamine D ipv corona vaccinaties. Geen vaccinatiecampagnes meer. Doe meer kwaad dan goed. MOEDER LAAT UW KINDEREN NIET Vaccineren. Laat ze in de modder spelen om een ​​goed immuunsysteem op te bouwen. Luister niet naar de Koreaanse politici.

 16. nemen al jaren elke twee dagen 5000 eieren. Ik heb nog geen test gedaan, maar ik voel me erg goed. Ik ben een hobby krachtsporter, daarnaast slik ik dagelijks omega 3 magnesium, zink en ijzer.

 17. Dus vitamine D helpt me nul tegen mijn pijn! Defecte wervelkolom!!! Ik heb een waarde van 80ng !!

 18. Vit. D Ik neem 20.000 u.j. met K2

 19. Bedankt voor je geweldige hulp Video's

 20. Groeten aan jullie allemaal! Dus het nemen van de gebruikelijke dosering van de apotheek van 1000 of 2000 eenheden voor 1 keer per dag, zoals de apothekers aanbevelen, zal niets doen, toch? Betekent dit dat ik in deze dosering mijn lichaam helemaal niet help en ik het geld verspil? Vraag om een ​​antwoord. Bedankt.

 21. Heel erg bedankt voor deze info ☘

 22. Helpt dit ook bij artrosepijn?

 23. Hartelijk dank, zeer goede presentatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *