Geplaatst op 8 Reacties

Cola Light maakt dikker! Hoe kan een drankje zonder suiker of calorieën je laten aankomen? Zo dus!

Cola Light maakt dikker! Hoe kan een drankje zonder suiker of calorieën je laten aankomen? Zo dus!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Krachtige Supplementen te bestellen via:
Volg Leef Bewust 100% Censuurvrij op Telegram via: d


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

8 gedachten over “Cola Light maakt dikker! Hoe kan een drankje zonder suiker of calorieën je laten aankomen? Zo dus!

  1. Super uitleg ! Met wat humor. Dank je ! P s , waarom zit bijna overal aspartaam in ? Het is toch al 15 jaar geleden bekend gemaakt – na heel veel onderzoeken in de V S — dat aspartaam kankerverwekkend is . Helaas ken ik 3 mensen ( afzonderlijk) die t g v cola light ernstig ziek werden de een kreeg lymfklier kanker , tweede darmtumoren , en de derde een hersentumor. Ze vertelden me zelf , en ik zag dat ook altijd , dat ze al jaren lang cola light dronken , iedere dag. ( zoals vroeger iedereen gewoon water dronk) Twee zijn overleden , en een, daar is een stilstand van de groei van de tumoren ontstaan ( stilstaande Hodgkin ) Aspartaam , de meest toxische gevaarlijke zoetstof . Ik zou zeggen als fabrikant ; we stoppen met aspartaam, en doen nu lactose ( melksuiker) of echte stevia of natuurlijke xylitol in de cola , dan zou die fabrikant geen dooien meer op zijn geweten hebben. Maar zoals met alles ; het boeit hun niet. En alle supermarkten verkopen tig producten waar xxxxxx E nrs inzitten , en dus ook aspartaam.

  2. ik drink heel sporadisch Pepsi max lemon, ben in 3 maanden toch 12 kilo afgevallen, moet wel zeggen dat ik maar 1 maaltijd per dag nuttig en dan meestal tussen 16.00 en 18.00 uur.

  3. Sinasappelsap (puur zonder toegevoegde suiker) mengen metwater. Dus sinasappel ; 3dl met 6 dl water( soms wat appelazijn erbij)

  4. Hoi Mike, ik drink ipv frisdrank sojamelk. Is dat een goed alternatief? Groetjes Dominique

  5. Heel zelden wel eens een glaasje sinas(voor de prik) maar verder water en ongesuikerde kruidentheeën, voor allerlei doelen

  6. Wat is je kijk op zoiets als air-up?

  7. Zelf had ik zonder het door te hebben toch een beste frisdrank verslaving. Ik dronk tot 2 jaar terug een halve liter tot een liter cola of sinas per dag. Nu drink ik voornamelijk thee, water of kefir als ik zin heb in prik drink ik water met prik dat neemt toch grotendeels de craving naar frisdrank weg. Ik ben zelf wel nog onderzoek aan het doen over een alternatief of filter voor kraan water nu heb ik een filter op het oog. Maar mijn vraag aan jou mike : dit filter is in alkaline of ph neutraal te verkrijgen. Ondanks er op de site van het product uitleg staat kom ik er nog niet helemaal uit. Zou jij kunnen uitleggen wat het verschil is in alkaline water of ph neutraal en wat nou eigenlijk beter is voor het lichaam?

  8. Goeie uitleg, maar ik ga er echt niet meer van eten!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *