Geplaatst op 8 Reacties

Chlorella Pyrenoidosa a Chlorella Vulgaris

Chlorella Pyrenoidosa a Chlorella Vulgaris


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Web
Chlorella Pyrenoidosa a Chlorella Vulgaris jsou řasy, které mohou výrazně zlepšit kvalitu tvého života!
Kvalitní a ověřený zdroj Chlorelly najdeš zde:
Hithit projekt:
Divoká kuchařka:
Detox Kongres:

Facebook

Nejlevnější Vitamix

Viatriánské lahůdky
d


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

8 gedachten over “Chlorella Pyrenoidosa a Chlorella Vulgaris

  1. Hallo, Štěpán, bedankt voor de video :). bedrijven Groene wegen, Heeft u ervaring?

  2. Hallo, ik zou graag iets willen vragen over B12 .. Wat zegt u over deze informatie 🙂 Ik zou zelf nooit B12-tabletten gebruiken en daarom vertrouw ik liever op de natuur: D

  3. Een fijne dag verder, ik wil vragen of ik een video wil maken over Matcha groene thee?

  4. bedankt voor een nuttige video, ik kan je vragen waar je de gemakkelijkere verteerbaarheid van Vulgaris kunt verifiëren? Ik dacht dat het probleem met de verteerbaarheid van onbehandelde algen voor alle soorten hetzelfde is.

  5. Ter referentie: 100 g chlorella voor 30E is net iets te veel voor onze mensen.

  6. Ik wilde het vragen. Gebruik je zeewier zoals Komba, etc.?

  7. Hallo. Wat is de naam van het beste bedrijf, of de heer die het promoot? Ik bestel al jaren bij de heer M. Matějka uit Brno. Dank je wel.

  8. Chlorella heeft de eigenschap dat het gedeeltelijk giftige zware metalen uit het lichaam kan verwijderen, maar ik waarschuw iedereen die het zou willen kopen, het is een zeer gevaarlijk voedingssupplement dat niet gebruikt mag worden door mensen met amalganische zeehonden, om er gevaarlijk kwik uit te halen, zoals ik hierboven schreef, kan kwik helaas niet 100% verwijderen en zal het lichaam de waarden van kwik verhogen, erg gevaarlijk !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *