Geplaatst op 22 Reacties

Cellulitus Verminderen – 10 Eerlijke Tips die ECHT werken!

Cellulitus Verminderen – 10 Eerlijke Tips die ECHT werken!


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Ik geef je tien eerlijke tips over cellulitis verminderen en/of voorkomen. Producten, methodes en oefeningen die echt helpen. Ook vertel ik je meer over dit probleem.

Meer how to’s:

Vlogs:

Blog:
Facebook:
Instagram:

Abonneren op mijn kanaal: a


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

22 gedachten over “Cellulitus Verminderen – 10 Eerlijke Tips die ECHT werken!

 1. kan het dan ook gewoon dat je dat niet hebt? ik nog nooit boobels op mijn huid gezien 🙂 leuke video

 2. is dat waar als je elke dag een koffielepel komijnzaat eet dat je drie keer meer ver verbrand

 3. Ik heb door cardio en krachttraining en gezonde voeding geen gekke kuiltjes en bobbeltjes meer. Wel heb ik n deuk in mijn bil. Ik ben ooit hard van de trap gevallen kan dit de oorzaak zijn? Hoe hard ik ook sport en hoe gezond ik ook leef, deze gaat er niet uit! Jammer maar valt gelukkig wel mee te leven. Heb je hier misschien een tip voor?

 4. Ik denk dat je cellulite bedoelt ivp cellulites… Cellulites is een bacteriële infectie van het onderhuidse bindweefsel….Cellulite is de zogenaamde “sinasappelhuid” waar veel vrouwen last van hebben.

 5. omggggg hilarisch, knot,bril, juffrouw is compleet

 6. Bedankt weer voor deze informatieve video!!!!! Top!

 7. Ik heb een vraag. Ik zou graag wat af willen vallen en vroeg me af of u weet of zwemmen daar ook een oplossing voor kan zijn. Hiermee bedoel ik dan baantjes trekken en hoelang en hoeveel zou dan effectief zijn.

 8. Goede dag Marloes.Ik heb geen last van cellulitis of soord bobbeltjes op my huid, door een zware hersenoperatie voor my epilepsie aanvallen heb ik jaren last van soord schuren in my huid. Ik weet niet hoe dat wordt genoemd maar door de operatie moest ik een half jaar lang in bed blijven liggen en rustig by komen met het genezen. enja doordat ik een half jaar lang niet in beweging was ben ik veel aangekomen en heb ik nou ook meer last van soort schuren in my huid. dus my vraag is hoe kom je daar vanaf?Ik ben wel veel in beweging via my werk. werk in een Groenvoorziening int groen en sta 4dagen 8uren te werken.en ik kan je vertellen dat ik redelijk veel water drink. omdat ik ook veel problemen heb met het drukken opde wcenja wat ik boven al had beschreven is dat ik ook epilepsie aanvallen heb waardoor ik dagelijks veel medicijnen moet nemen (12 pillen per dag moet innemen over de dag verdeelt) en waar ik ook nooit mee kan stoppen.vriendelijk groetjes uit Raamsdonksveer.

 9. Hoe kijk je aan tegen afvallen en borstvoeding. Ben 7 weken geleden bevallen en na 3 bevallingen in 4 jaar tijd en me lichaam is helemaal veranderd. wil gezonder gaan eten en drinken en meer bewegen kan dit kwaad met de borstvoeding ?

 10. ik zwem 2 keer peer week wedstrijd zwemmen en waterpolo is dat erg het is 40 minuten en maandag 1 uur en dans 1 uur val ik denk je af

 11. Hi Marloes, wat maak jij ontzettend veel goede, interessante, deskundige video's. Een genot om te bekijken! Over het onderwerp cellulite bij vrouwen wil ik als man nog het volgende opmerken. Persoonlijk vind ik een matige vorm van cellulite bij een vrouw juist extra aantrekkelijk. Groetjes, BD

 12. 80 procent van me billen .. ik ben nu 4 wekenMijn voeding aan gepast door diëtist en sport . Hopelijk wat resultaat

 13. Superleuke vid. Bedankt!!! Minder vet, goede doorbloeding, huid verstevigen, hormonen in balans. Dus gezond eten, veel bewegen, minder zout/alcohol/cafeïne, veel (bruisend) water en groene of kruidenthee drinken, anti-oxidanten eten, niet roken, check je medicaties in overleg met arts, cellulite plekken masseren, verminderen stress, voldoende slaap. (Evt. spray tan of glanzende lotion gebruiken.)

 14. Hii ik ben 15 en doe aan fitness en eet super gezond maar ik blijf die putjes zien in mn billspier

 15. Toch nog even deze video gekeken 🙂 als cellulite echt door hormonen komen, op welke manier krijg je je hormonen dan precies weer in balans?

 16. Super die fotos van beroemdheden… geeft troost

 17. leuke video en je bent ook nog een hele leuke meid.Groetjes Mirabella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *