Geplaatst op 14 Reacties

Bloedsuiker, Candida en fruit #dePlanteneter 128

Bloedsuiker, Candida en fruit #dePlanteneter 128


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Vraag de GRATIS basiscursus planteneten aan op

Wie problemen heeft met zijn bloedsuiker krijgt vaak het advies om geen of weinig fruit te eten. Hetzelfde geldt voor candida, ook dan wordt er vaak een koolhydraatarm dieet aanbevolen. Boele Ytsma heeft een andere kijk op deze problemen. Niet het suiker is het primaire probleem, maar het vet in ons dieet. Vet remt de opname van koolhydraten in de cellen, waardoor de bloedsuikerspiegel hoog blijft.


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

14 gedachten over “Bloedsuiker, Candida en fruit #dePlanteneter 128

 1. 7 weken geleden is via levend bloedanalyse bij mij een ernstige candida infctie geconstateerd. Ik heb nu 7 weken mijn eetpatroon aangepast volgens de richtlijnen die jij ook hier in je video vermeld. Vanmiddag heb ik de tweede bloedanalyse om te zien wat het resultaat hiervan is geweest. Ik zal het later hier vermelden 🙂

 2. De volgende keer iets tegen de windruis doen 😉

 3. Ja, excuses voor het geluid. Meestal ben ik er wel alert op, maar deze keer had ik het niet door.

 4. is deze manier van eten ook gewenst als je diabeet bent

 5. Ja, dat kan zeker. Check bijvoorbeeld het boek van dr. Neal Barnard: Program for Reversing Diabetes'.

 6. Dank je wel Boele heel fijn dat je terug hebt gemaild.
  Heb vandaag de erwtensoep gemakt die je vrouw Heleen op YouTube maakte en het was super lekker zonder vlees, alleen mijn man miste het vlees zei hij, maar vond het ook prima zo, hij moest er even aan wennen zeg maar dat zei hij zelf.

  Nou sukses weer met al je goede mededelingen en recepten.
  Ik heb je al eens gehoord op Grootnieuwsradio
  Ga zo door en ook je vrouw natuurlijk !

  MVG

  Marijke

 7. Inmiddels kan ik melden dat ik met een low-fat/high carb veganistisch eetpatroon mijn candida heb overwonnen 🙂

 8. Hoi Boele, hartstikke bedankt voor de moeite die je doet om deze geweldige info te delen! Ik ben aan het juicen en mijn bloedspiegel is als stabiel aan het worden. Ik ga ook de smooties toevoegen. Eerlijk gezegd heb ik voor het eerst in mijn leven geen honger meer :D! Cellenhonger zoals ik dat noem ;). Nogmaals dank je wel, ik ga al je filmpies bekijken. Lifestyle coach Jolanda

 9. Goed nieuws! Fijn om te horen.

 10. Mooi vergezicht Boele. Goede video. Ik volg 80 10 10 raw till 4, maar te hoog in vet nog want ik krijg candida verschijnselen ( pijnlijk plekje in de mondhoek met witte uitslag). Dus weg met de olie en pistachenoten. Heb even naar het candida dieet gekeken, wat een lachertje, ik ga nooit meer terug naar vlees, voel me veels te goed zonder. Wat is je mening over knoflook en uien? Omdat die anti biotisch zijn.

 11. Ik heb helaas reactief hypoglycemia ben regelmatig bewusteloos mijn bloedsuiker is vaak veel te laag en veel te hoog ik heb ook pre diabetes en ben juist mager….ik krijg juist van de schommelende waardes heel erg last van candida 🙁

 12. Ik ben vroeger ook een tijd lang vegetariër geweest omdat ik dacht dat dat gezond was en ik het zielig vond voor dieren. maar ik voelde me vaak moe en nooit helemaal gezond. toen ben ik weer vlees gaan eten en voelde ik me een stuk beter. Ik heb heel veel onderzoek gedaan naar voeding en ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat mensen geevalueert om vooral vlees en enkele planeten te eten. vet en Ketonen zijn de primaire brandstof en glucose is secondair. Ik volg sinds kort een strict ketogeen dieet en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!En tot slot: Granen zijn heel ongezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *