Geplaatst op 24 Reacties

Biotin bantu pertumbuhan jambang ? Mitos ???

Biotin bantu pertumbuhan jambang ? Mitos ???


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl



 
Source :-
Adam Siddals :
Mohamaed Fitri :

Korang boleh study sendiri kalau nak tau apa lagi petua yang boleh meningkatkan pertumbuhan jambang di dalam Beard wiki ini

Untuk Beli ubat jambang / pertanyaan / boleh tekan link dibawah ini!

Jangan lupa follow ig abang karim !

———————————————————————————————-
Abang Karim banyak kongsikan tentang penjagaan rambut lelaki / cara bela jambang / Jambang Malaysia / Indonesia / Singapore / Brunai cara tumbuhkan jambang. Jika anda mempunyai sama minat ayuh Subscribe ! and follow saya di social media ! Subscribe itu gratis dong haha


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl



 

24 gedachten over “Biotin bantu pertumbuhan jambang ? Mitos ???

  1. Patut la member makan biotin die ckp selalu nak kencing.

  2. Aku doakan yang terbaca komen ni dapat rezeki yang tak disangka-sangka. Rezeki yang tak putus seperti air zam-zam. Moga Allah permudahkan urusan kita sepanjang minggu ini dan beri kita kekuatan supaya dapat tempoh cabaran minggu ini sekali lagi. Jika penat rehatlah jangan berbuka

  3. Bang apa rahsia rambut nampak lurus je. Tak nampak kerinting. Buat vlog bang

  4. Betul laa..sy makan biotin asyik nk trkencing jaa..hmm

  5. Pengalaman saya sayalah ..menjadi la biotin bang

  6. Buat la pasal rambutt lakk

  7. Sebenarnya tk overdose pun wpun 10, 0000 mcg. Org tkd genetic mmg perlukan biotin yg tinggi untuk kulit sihat. Br senang bulu nk keluar. Tp minox mmg wajib pakai la.

  8. berapa bulan bossku rambut pjg tu?

  9. Disclaimer, jika anda pakai dan berhasil menumbuhkan jambang means terdapat biotin deficiency dalam badan anda. Seperti yang saya inform, biotin good for hair, skin and nails. Kalau nak consume takda masalah, tak salah mencuba and ia tidak mendatangkan side effect yang serius. Just my 2 cent. Thanks for watching.

  10. Bile nak up lagi video xtrail bro Kamil?

  11. Bang saya nak tnye nie.. Kenape rambut saya lambat panjang,sedangkan saya start simpang rambut dah 6 bulan lebih ah

  12. just nak share pengalaman, dermarolling mmg btul2 asbab jambang makin byk tumbuh vellus.. dlu mcm tak caye tapi lps dh eksperimen kan jambang sendiri, mmg btul beb penangan dermarolling

  13. biotin is the right combination..

  14. Bang karim serum rambut prlu pkai tiap hari ka

  15. Btl bro..sy dah guna..rs xde effect mane utk tumbuhkan jambang..sbb mknan yg mkn sehari pun dah ade biotin

  16. bang, buat review side effect pasal finasteride .

  17. Tapi biotin 7500 okey je.

  18. Tpi bang sy pakai okey menjadi,,, bulu yg x pernah ade pon jdi ade,,, termasuk lah bulu badan bulu tngan

  19. Sy mkan biotin 2 minggu nmpak effect dia ..bulu tngan , kaki smua jadi lebat..pdahal xda sapu minoxidil kt tngan apa..

  20. Salam bang ada jual ke minoxidil ke?

  21. Beda botolnyaBeda juga khasiatnya

  22. Mmg untuk jambang la..membantu Sgt penumbuhan..yg kacang,telur,kobes,Dan pisang tu adalah protein.bukan biotin..biasa klu org2 gym..akan Naik buluh2 jg..disebabkan suplimen….pernah alami dlu..tq

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *