Geplaatst op 27 Reacties

BESTE OLIE VOOR OLIEREINIGING!!

BESTE OLIE VOOR OLIEREINIGING!!


Vitaminewinkel.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

Vitamine B10

Groenlipmossel

Multivitamine


Visolie

Omega 3

Magnesium

Glucosamine

Voedingssupplementen

Vitamine D

Kurkuma

Probiotica

==>> Bezoek Vitaminstore.nl
348577


 
In de video van vandaag gaan we het hebben over oliereiniging! Hoe het te doen, te verwijderen, hoe vaak we het moeten doen en vooral, wat zijn de beste oliën om te gebruiken voor oliereiniging! Het is de eerste keer dat ik het doe, dus als je suggesties of aanbevelingen hebt om mijn techniek te verbeteren, laat het dan achter in het commentaargedeelte! Over het algemeen denk ik dat #oilcleansing mijn huid echt heeft geholpen, dus ik raad je aan het eens te proberen en te kijken of het ook voor jou werkt! Veel geluk! 😘 Dit zijn de beste oliën voor oliereiniging als je een vette huid hebt: – Saffloer olie – Zonnebloemolie – Hennepzaad olie – Teunisbloemolie – Duindoornolie – Druivenpitolie – Rozenbottel olie – Zwarte komijnzaadolie Als je een droge huid hebt, zijn dit de beste oliën voor oliereiniging: – Avocado-olie – Olijfolie – Zoete amandelolie – Marula-olie – Arganolie – Sesamzaadolie – Abrikozenolie Ik hou van je en ik zie je in mijn volgende video! 🥰 Sociale media: IG: @claudia.fuenmayor TikTok: @claudia.fuenmayor BEKIJK MIJN ANDERE VIDEO'S: Wat gebeurt er met je huid als je een GROEN THEE ICE CUBE op je gezicht wrijft (gedurende een week) STRIJK JE HAAR PERMANENT THUIS!! Met slechts 1 ingrediënt: LIPINJECTIES KRIJGEN!!: SNELSTE MANIER OM ZELF TE TANNEN!! Duurt minder dan 1 minuut! met Paradijseiland: GINGER SHOT recept met blender | doe-het-zelf: HOE IK MIJN INSTAGRAM FOTO'S MAAK: HOE MAAK JE SCRUNCHIES! DIY (2 manieren – zonder naaimachine): Na een Bob Ross-tutorial over schilderen op MY WALL!: mooie blauwe make-up look: DALGONA KOFFIE gemaakt met 2 ingrediënten! | TikTok slagroomkoffie recept zonder ENIGE machine: MIJN HAAR KORT KORT VOLLEDIG GEZOND knippen!! (knipoog knipoog) MIJN HAAR ROZE VERVEN: HOE KLEDING IN MINDER DAN TE VOUWEN SECONDEN!!: MIJN EERSTE TV-COMMERCIEEL – voor Honor 8 – India Hoe ik doe alsof ik pluizige wenkbrauwen heb (niet gesponsord): #bestoilforoilcleansing #facecleanser #oilcleansingmethod


Vitaminewinkel.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

Vitamine B10

Groenlipmossel

Multivitamine


Visolie

Omega 3

Magnesium

Glucosamine

Voedingssupplementen

Vitamine D

Kurkuma

Probiotica

==>> Bezoek Vitaminstore.nl
348577


 

27 gedachten over “BESTE OLIE VOOR OLIEREINIGING!!

 1. Je gezicht aan het begin van de video… Ik vind dat vrouwen er zoveel beter uitzien zonder valse wimpers. Sommige zijn ongelooflijk groot. Ik vind het verschrikkelijk plakkerig.

 2. Maakt het de zonnebrandcrème schoon en uit?

 3. Ik dacht dat een reinigingsmiddel op oliebasis oliereinigend was en geen echte olie gebruikte? Ik ben in de war

 4. Thuis wenkbrauwen epileren?

 5. Er komt niets uit. Geen stekkers. Ik heb ENORME poriën. Ik weet dat mijn huid ze heeft, maar niets krijgt ze! Om het even welke hulp zou zeer gewaardeerd worden!

 6. Je hebt om te beginnen een perfecte huid!

 7. Gebruik geen bevroren ijsblokjes. Serieus NIET DOEN

 8. Als je natuurlijke oliën gebruikt, alsjeblieft zorg ervoor dat u plantaardige ijsjes gebruikt, aangezien mineralen op basis van mineralen schadelijk kunnen zijn voor uw huid.

 9. Hey prachtige zus pls recensie over Johnson baby kop tot teen gezichtswas (gele verpakking) pls

 10. Na veel mislukte experimenten met enkele andere merken, heb ik dit merk eindelijk gevonden. Weedborn-producten zijn de beste en ik denk niet dat ik ooit op zoek moet naar een andere CBD-leverancier. Ik raad het ten zeerste aan voor praktisch elk gezondheidsprobleem.

 11. Mee-eters zijn oxiderende talg. Als u vatbaar bent voor vette/acne, zal de massage de productie van oliën verhogen.

 12. Als je wilt weten hoe je jezelf moet behandelen, zoek dan een CBD-winkel . De beste die ik ken is Weedborn CBD Shop.

 13. Je ogen zijn zo donker en paars net als de mijne doe je hier iets aan

 14. als je hebt een acnegevoelige huid, onthoud je vriendelijk van oliereiniging het zal alleen de puistjes verergeren

 15. laat geen olie achter op je gezicht… vooral niet nadat je alle olie en vuil uit je poriën hebt gehaald… waarom zou je dat allemaal weer op je gezicht laten? als je denkt dat je het hebt gereinigd met de stomme handdoek… je vergist je… de handdoek bevat vuil en vezels die je gezicht alleen maar vuiler maken…. gebruik dan een reinigingsmiddel op waterbasis na….

 16. Als de huid net zo onberispelijk is als die van jou, heb je geen make-up nodig.

 17. Je huid is prachtig! Je hebt zeker geen make-up nodig…natuurlijk mooi!

 18. Wat gebruik je om te hydrateren?

 19. Ik deed dit voor de eerste keer. Ik had hier een jaar geleden een video over gezien. Dat wilde ik toen niet. Gisteren wilde ik gewoon olie op mijn huid aanbrengen omdat deze droog was. Ik heb Oliver olie gebruikt. Ik herinnerde me echter deze methode en begon dit te doen. Het resultaat: ik ben 5 maanden geleden gestopt met het verwijderen van mijn witte hoofden. Omdat de Google me vertelde dat het erger wordt en meer whiteheads krijgt. Maar nadat ik dit had gedaan, kwamen al mijn whiteheads naar buiten. En de huid is flowless. En toen kreeg mijn voorhoofd een soort rode huiduitslag. Toen ik de olie eraf spoelde. Ik was daar bang voor en bracht daar Aloë vera aan. En het ziet er goed uit nu de roodheid weg is. De uitslag gaat weg. Ik was eigenlijk eerst bang voor mijn huid. Omdat ik dit deed zonder een video te kijken. Toen ik deze video bekeek, is het hetzelfde als wat ik deed. Dus nu ben ik cool. Ze zei zelfs dat olijfolie goed is voor de droge huid. Dus ik heb ook de juiste olie gebruikt. Ik krijg meestal geen puistjes of uitslag omdat ik een droge huid heb. Daarom werd ik bang toen mijn voorhoofd roodachtige uitslag kreeg. En de reden was dat de olie de huid daar vlakbij reinigde en de vette dode huid uit de poriën haalde. Daarom begonnen de poriën er rood uit te zien en leken ze op uitslag. Gelukkig had ik aloë vera

 20. Ik heb een droge huid . En ik gebruikte olijfolie. Het werkte, mijn huid ziet er perfect uit. Maar ik heb Aloë vera aangebracht zodra ik mijn gezicht na de behandeling waste, omdat om mijn gezicht af te koelen en de poriën te sluiten. Ik denk dat dat goed werkte.

 21. GELIEVE DE OLIE NIET OP JE GEZICHT TE LATEN… het was waarschijnlijk niet het masker, maar het achterlaten van de vuile olie op je gezicht waardoor je uitbrak… hyram heeft hier een goede video over 😉

 22. zal vitamine e olie werken?

 23. Ik heb een erg gevoelige huid kan iemand mij helpen door te vertellen welke oliën ik moet gebruiken?

 24. Bedankt voor het delen! Je hebt geen make-up nodig. Je bent prachtig! ❤️

 25. Het is het beste om eerst het lymfestelsel te begrijpen. Weten hoe uw lymfeklieren werken en hoe ze leeglopen voordat u uw gezicht begint te masseren, is cruciaal. Als u dit niet goed doet, kunnen ze verstopt raken en een back-up krijgen, waardoor u er gezwollen en opgeblazen uitziet, sommige lymfeklieren zullen harde bulten/knobbels worden dat kan pijnlijk zijn. Tap uw lymfeklieren altijd af naar de gebieden van de dichtstbijzijnde lymfebanen (in het gezichtsgebied zijn dit de “cervicale knooppunten”), zelfs als u denkt dat u “dat niet doet”… technisch gezien bent u dat wel. Gezicht wassen, hydrateren, gezichtsbehandelingen en massages moeten altijd worden gedaan met inachtneming van uw lymfeklieren. Even een tip dames. Bonus: het legen van je lymfeklieren zal je gezicht slanker maken.

 26. Je huid ziet er mooi uit

 27. Veel mensen zeggen dat je dit ongeveer elke dag kunt doen om te hydrateren? Raad je aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *