Geplaatst op 1 Reactie

Baba de Caracol kremi për fytyrë

Baba de Caracol kremi për fytyrë


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Baba de Caracol kremi për fytyrë është njëri prej zbulimeve të fundit në fushën e kozmetikës.

Kërmilli ka veti unike të shërimit të lëkurës.

Ai ka aftësi që guackën e vet ta ripërtërij vetëvetiu në raste të dëmtimit të saj, duke perfshirë rimarrjen e substancës Alantonine, që gjendet ne jargën e tyre.

Baba de Caracol është I bazuar në kombinimin e Acidit Glikolik dhe Alantonine.

Qelizat e vdekura të lëkurës largohen butësisht nderkohë që kremi bën ripërtërirjen dhe rigjallërimin e lëkures.

Ai ndihmon në:

njollat e tepërta,
puqrrat e fytyrës
nishanet
pikat e kafta apo qukat
aknet e shumta
shenjat nga aknet e mëparshme,
skuqjet
shenjat nga gërvishjet.

Përdorimi i kremës Baba de Caracol:
Aplikojeni vetëm dy deri në tre herë në ditë në lëkurë të pastër me një masazhim të lehtë.

Përbërësit:

Allantoina: riparon dhe rigjeneron indet.
Acidi Glikolik: Siguron ripërtërirjen dhe rigjenerimin e lëkurës.
Kolagjeni dhe Elastini: esencial për lëkurë të formësuar dhe të qëndrueshme.
Vitaminat dhe proteinat bëjnë ushqyerjen e saj.

Lëkura tërhiqet dhe procesi I plakjes frenon!

Masat paraprake

Shmangni përdorimin e tij përgjatë ekspozimit përpara diellit
Shmangni kontaktin me syte.
Vetëm për perdorim të jashtëm.
Mbajeni larg femijëve.
Nuk përmban asnjë lloj konservuesish apo alergjentë.


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

1 gedachte over “Baba de Caracol kremi për fytyrë

  1. Sa kushton ky krem dhe ku mund ta blej

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *