Geplaatst op 5 Reacties

5 TIPS VOOR EEN MOOIERE HUID

5 TIPS VOOR EEN MOOIERE HUID


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Hi guys,
Een van de meest gestelde vragen die ik krijg gaat over tips om je huid te verbeteren. Minder puistjes, gladdere huid. Want wie will er nu niet een flawless skin? Daarom deel ik in deze video 5 tips om je huid mooier te maken en te laten stralen!

Ik hoop dat je er wat aan hebt, en als je nog vragen hebt of suggesties, let me know!!

Ps:
je kunt me op insta volgen: instagram.com/lotjeeuser
of op snapchat: lotjeeuser

Love ♥️
Lotje


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

5 gedachten over “5 TIPS VOOR EEN MOOIERE HUID

  1. Je stem is heel kalmerend hahaha

  2. ik heb een hele rode huid van mezelf, wat kan ik daar aan doen?

  3. Stop met je huid te verpesten ik de het ook mijn hoofd is daarom mis vormd

  4. Maar je ziet er wel mooi uit

  5. Hey ik ben een jongen en heb een vraag, ik heb vaak van die puistjes die geen witte punt hebben maar die onder m’n huid zitten, en ik knijp ze vaak uit en dan komt er echt veel droge pus uit (iknow klinkt vies). Verder scrub ik nooit mijn huid en heb ik niet echt van die witte puisten ( meestal zijn ze zichtbaar omdat ik ze heb uitgeknepen en het dus rood wordt!!) wat kan ik nu het beste doen voor een mooie huid?, en ohja, ik heb exceem idk of dat n rol speelt 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *