Geplaatst op 28 Reacties

30 DAY CASTOR OIL CHALLENGE BEFORE & AFTER

30 DAY CASTOR OIL CHALLENGE BEFORE & AFTER


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Ever since i moved to Korea i have noticed a HUGE difference in my hair. It started falling out, getting dry and i had a huge problem with dandruff. I decided to do a little experiment and put castor oil on my hair for 30 days straight and it was definitely worth it! I really hope you enjoy watching this video 🙂


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

28 gedachten over “30 DAY CASTOR OIL CHALLENGE BEFORE & AFTER

 1. Moet je het elke dag wassen

 2. Hoe lang heb je het in je haar laten zitten?

 3. omg….. absoluut prachtig haar…..

 4. Ik zie het verschil, en ik heb dat soort olie en mijn haar is groeien!!!

 5. ik wil echt dikker haar maar niet groeien

 6. Hé, ik kom uit Kerala (India)… Castorolie maakt mijn wimpers echt langer…

 7. Ik vraag me af of de resultaten anders zouden zijn geweest als je de olie eerst had opgewarmd.

 8. Een bepaald merk ricinusolie zou u aanbevelen? Mooi haar toch!!!

 9. Wow, ik zie een verschil zo zijdeachtig. Dus vraag? Moest je het ook elke dag uitwassen?

 10. Absoluut glanzender, mooi ☺️☺️

 11. Dus heb je je haar elke dag gewassen?!

 12. Ik gebruik die exacte olie ook voor mijn wimpers en wenkbrauwen!! Mijn wimpers zijn zo lang dat ik ze ten zeerste aanbeveel om voor wimpers te gebruiken. P.s. ik heb die olie bij CVS gekocht voor ongeveer $ 13

 13. Waarschijnlijk veroorzaakt wat u eet de roos en huidproblemen. Ik wed dat je minder rauwe fruitgroenten en -groenten eet, wat zou betekenen dat je dieet minder hydraterend is, wat blokkades in je lymfestelsel/immuunsysteem zou kunnen veroorzaken en back-ups onder je huid zou kunnen veroorzaken die de ricinusolie losmaakten en laten wegvloeien. Ik hou van de filmpje wel. Ik probeer mezelf op te peppen om het ook te doen.

 14. Olijfolie gemengd met dit wiel werkte een stuk beter voor mijn haar en huid. Je kunt de Castor-olie dezelfde krijgen bij Walmart.

 15. Moeten we dit dagelijks gebruiken? Omdat het dagelijks wassen van lange haren niet goed is?

 16. God Almachtig, de Schepper was gemanifesteerd in het vlees. Hij kwam in de wereld om de zonde van de wereld weg te nemen. Hij gaf zijn eigen leven op om het jouwe te redden. Zijn offer aan het kruis betaalde de prijs voor uw verlossing met zijn eigen bloed. Op de derde dag stond hij op uit de dood en biedt het geschenk van redding en vergeving aan degenen die zich bekeren en op hem vertrouwen. Dit is het evangelie dat het goede nieuws betekent. Degenen die verlossing afwijzen, zullen naar de hel gaan.1 Johannes 1:8-10 NBV Als we zeggen dat we geen zonde hebben, bedriegen we onszelf, en de waarheid is niet in ons. [9] Als wij onze zonden belijden, is hij getrouw en rechtvaardig om ons onze zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid. [10] Als we zeggen dat we niet gezondigd hebben, maken we hem tot een leugenaar, en zijn woord is niet in ons.Johannes 1:1-3,10 NBV In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, en de Woord was God. [2] Zo was het in het begin ook met God. [3] Alle dingen zijn door hem gemaakt; en zonder hem is er niets gemaakt dat gemaakt is. [10] Hij was in de wereld, en de wereld is door hem gemaakt, en de wereld kende hem niet. Jesaja 44:6 NBG Zo zegt de Heer, de Koning van Israël, en zijn Verlosser, de Heer der heerscharen; ik ben de eerste en ik ben de laatste; en naast mij is er geen God. Openbaring 1:17-18 NBG En toen ik hem zag, viel ik als dood aan zijn voeten. En hij legde zijn rechterhand op mij, zeggende tot mij: Vrees niet; Ik ben de eerste en de laatste: [18] Ik ben het die leeft en dood was; en zie, ik leef voor altijd, Amen; en bezit de sleutels van de hel en van de dood. Efeziërs 2:8-9 NBVWant door genade zijt gij behouden door geloof; en dat niet uit uzelf: het is de gave van God: [9] Niet uit werken, opdat niemand zou roemen. waardoor we gered moeten worden.

 17. Moeten we deze ricinusolie mengen met een andere dragerolie? En hoeveel dagen per week moeten we dit toepassen?

 18. Ik ben zo blij om je groei met het youtube-kanaal te zien. Ga zo door met het goede werk Tanja! 🙂

 19. Omg Ik ben zo blij dat ik je video heb gevonden! Ik heb geprobeerd mijn haar te laten groeien en pas toen ik je tip volgde, kreeg ik eindelijk een mooie uitbarsting van groei!! Ik heb ook rijstwaterspoelingen gedaan. Ik probeer mijn haar helemaal langs mijn kont te laten groeien! Ik moet ook zeggen dat je een van de mooiste, dikste gezonde haren hebt die ik ooit heb gezien! Heb jij je mooie haar laten groeien? Zou graag een bijgewerkte video van je voortgang zien! 🙂

 20. Het is absoluut glanzender – v mooi

 21. Heeft u andere oliën gebruikt? Hoe is deze beter dan de andere die je hebt gebruikt??? Ik gebruik momenteel olijfolie en amandelolie en heb erover nagedacht om ricinusolie te proberen, bedankt

 22. Wacht, ik ben in de war, dus je doet wat ricinusolie voor 2 dagen en spoelt het dan af of?

 23. kan ik 20 minuten op mijn haar doen en het wassen?

 24. Ik gebruik ricinusolie in mijn biologische kokosshampoo en nu ziet mijn haar er fantastisch uit

 25. Wauw… bedankt voor het delen. Zou dit graag willen proberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *