Geplaatst op 16 Reacties

10 tips tegen een opgeblazen buik

10 tips tegen een opgeblazen buik


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 
Heb je regelmatig last van een opgeblazen buik?

Dit nare gevoel wijst mogelijk op een disbalans in je darmflora, wat weer op den duur zelfs kan leiden vele andere klachten als huidproblemen, chronische vermoeidheid, migraine en zelfs depressie.

Ben je benieuwd wat je hiertegen kan doen? In deze video geef ik je 10 tips tegen een opgeblazen buik.

Kijk welke tips jij kan gaan toepassen en laat me weten wat het voor je doet!

l


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl 

16 gedachten over “10 tips tegen een opgeblazen buik

 1. wow ..ik heb alle symptonen! dank u wel. Hoe zit het met Activia en het eten van pruimen en noten. Dat schijnt toch goed te zijn?

 2. lk heb al glutenallergie………

 3. Wat is een goeie probiotica?

 4. Dankjewel voor het informatie. Heb een vraag aan u aub ! Heb het zelfde klacht mijn buik is erg opgeblazen al een tijdje ik rond 2 jaar maar nu lieg ik plat in bed met buikpijn en heel veel poeren hoofdpijn en ik kan niet eten ik voel me voll geen trek dus en ook korts ben vandaag naar de huisarts geweest en hij zei dat is meschin buikgriep! Weet het niet want heb geen diarree .Graag advies

 5. ik gebruik amandel melk, anders ben ik bang weer calcium tekort te krijgen, ander alternatief voor fruit? voedingscentrum zegt namelijk twee fruit per dag.

 6. waar haal ik anders calcium uit?

 7. Dank U wel !!!!!!! New Subscriber !!!!!!!!!

 8. Dankuwel ik ben 10 en heb een op geblazen buik

 9. Heb al 2 maanden last opgezette buik en maag huisarts geweest kreeg vezelzakjes mee 2 per dag 1 tablet pantoprazol 1x per dag 10 dagen verder merk wel iets meer krampen in de onderbuik stoelgang is nog niét zo super wat het normaal was 3x dags grote boodschap zit al wél 3 maanden behoorlijk in de stress zijn er mensen die zich hier in herkennen.

 10. Wat zou je mij adviseren als ik melk wil vervagen met cocosmelk ook goed?

 11. Ik heb veel pijn linksonder mijn maag:iets is dik of opgezwollen: Is dat de dikke darm?

 12. Dank u wel voor de advies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *