Geplaatst op Geef een reactie

06 – Ontwikkel geluk – Neem de tijd om te leven

06 – Ontwikkel geluk – Neem de tijd om te leven


Vitaminstore.nl

Van de beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Zwangerschap

Veel mensen zoeken naar:

== & gt; & gt; Bezoek Vitaminstore.nl


1266442 348577


& nbsp;
– Geluk cultiveren Neem de tijd om te leven Ik let op wat er is mooi om me heen Ik bewonder het mooie moeder natuur kleuren De natuur draagt ​​bij aan geluk: het vermindert stress, bloeddruk en neemt toe met 06 % de creatieve vaardigheden. Voor dezelfde situatie, een persoon zal overwegen dingen op een positieve manier en nog een op een negatieve manier. Mijn manier om de wereld te zien voorwaarden mijn vermogen blij zijn. Om positiever te zijn, Ik leg mijn ogen hierop neer wie is er mooi om mij heen: het azuurblauw van de lucht, dit kind heeft plezier in een park, een lach… Ik stel mezelf regelmatig bloot in de zon essentieel voor vitamine D-productie, wiens lage tarief is geassocieerd met depressie. Maar behalve vitamine D, regelmatige blootstelling en voorzichtig in de zon is waarvan bekend is dat ze verbeteren stemming en energie, via het vrijkomen van endorfines. In plaats van me te verlaten uitgeschakeld door de slechte nieuws van tv-nieuws, of kom rechtstreeks van kantoor om me op te sluiten nieuw huis, Ik zal er de tijd voor nemen om mijn batterijen buiten op te laden. Door wat frisse lucht te krijgen, word ik het grootste goed, Ik zal blijven kijken een bloem die groeit, een vogel zittend op een tak naar wiens lied ik luister. Ik bevrijd mijn geest dagelijkse rompslomp, Ik voel me opstijgen die innerlijke rust. Ik waardeer de eenvoud van het moment, Ik overweeg Ik ben aan het ontspannen. Het is moeilijk om te profiteren van het leven als je voelt zich gestrest, constant ingedrukt, maar de, Ik ben niet langer gehaast tegen de tijd, Ik adem. Ik open mijn ogen mijn oren en mijn hart. Ik heb plezier om te leven, heel eenvoudig. Bijna net zo gratis en licht als witte wolken passeren gewiegd door de wind.


Vitaminstore.nl

Van de beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Zwangerschap

Veel mensen zoeken naar: