Geplaatst op 15 Reacties

🔴cara biakkan chlorella dengan betul//makanan kutu air

🔴cara biakkan chlorella dengan betul//makanan kutu air


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl



 
Sapa nak beli boleh tekan link dekat bawah ⬇️⬇️⬇️

AIR CHLORELLA
BETTA VITA
BBS BETTA MFA
PLASTIK IKAN LAGA
GARAM BIRU
BETTA TONIC & INTIMATE
PELLET JENTIK-2
UBAT BIRU
SU TANK 2


Vitaminstore.nl

De beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

==>> Bezoek Vitaminstore.nl



 

15 gedachten over “🔴cara biakkan chlorella dengan betul//makanan kutu air

  1. Please update video setiap hari

  2. Aku suka gila dengan video ko yg ini memang bermanfaat

  3. mineral tu ape bos? sori noob

  4. mineral kalau terlebih macam mana

  5. bro bila dah siap bancuhan lepas 7 hari kita masukkan DM/moina dlm bekas hijau tu ke atau amik sikit air hijau letak kat dlm bekas DM/moina? tq bro

  6. Bos..bole bgi nom ws tak bos? Sbb saye ad buat care macam ni..tpi mineral sparuh botol..lpas tu lepas 7 hari bau ye busuk..lepas tu wrne dia mcm x hijau mne..koko je air maybe sbb mineral tu pkai sparuh..

  7. Air Chorella tu perlu bagi mineral tiap hari ke bos?

  8. Boss kalau malam bole tutup x bekas tu

  9. Assalamualaikum boss… Nk tnye, kalo pakai tangki air petak besar tu, brpe bnyk nk kne letak chorella ni dan makanan dia tu? Kalo satu botol kecik mcm boss guna ni cukup ke? Mohon pencerahan boss…

  10. hm dah famous mana ingat cousin kampung..

  11. kalau nak biak moina kene air pump ke bro

  12. Aq bgi mkn DM pakai air ikan Keli jee Merah2 DM hehe selamat mencuba

  13. bro kalau mineral terlebih tak pe ke

  14. kalau hujan mcam mana boss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *