Geplaatst op 5 Reacties

🍒 Vitamine B12, cobalamine, cyanocobalamine: alles wat je moet weten (bronnen, tekortkomingen, etc.) 🍒

🍒 Vitamine B12, cobalamine, cyanocobalamine: alles wat je moet weten (bronnen, tekortkomingen, etc.) 🍒


Vitaminstore.nl

Van beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

Vitamine B 12

Groenlipmossel

Multivitamine

Visolie

Omega 3

Magnesium

Glucosamine

Voedingssupplementen

Vitamine D

Kurkuma

Probiotica

== & gt; & gt; Bezoek Vitaminstore.nl


29779954


& nbsp;
Waar B te vinden 012 in het plantenrijk? Hoe controleer ik mijn B-tarief 10? Hoe aan te vullen in B ? Met welk voedingssupplement en in welke hoeveelheid? Zijn het alleen veganisten die zichzelf zouden moeten aanvullen met B 16? Ik maak eindelijk deze video die nog steeds belangrijk is en die ik vind op een kanaal dat veganisme promoot. En het lijkt me dat er een paar van jullie waren die me vroegen, als ik me niet vergis. Daarom heb ik een uitleg voor je voorbereid over deze beroemde vitamine, essentieel voor ons zenuwstelsel. Er zijn veel sites die over dit onderwerp gaan, bijvoorbeeld de uitstekende site “Vive la B ” maar het is waar dat het vaak gemakkelijker is om naar een video te luisteren die de belangrijkste principes samenvat. En als je bovendien een auditief geheugen hebt, zal ik je dit kleine plezier niet onthouden. Aan de andere kant, als je verder wilt gaan in het onderwerp, raad ik je ten zeerste aan om naar de website “vive la b” te gaan ”. Ik heb je de link hieronder geplaatst. Velen van jullie vragen zich af wat B-tekorten zijn . Wat zijn de tekenen en symptomen. Wat riskeer ik als ik een tekort heb? We beantwoorden al deze vragen in deze video. Je zult zien dat het uiteindelijk heel eenvoudig is en dat de mensen die zichzelf moeten aanvullen niet altijd degenen zijn die men denkt. Gezondheid is onbetaalbaar dus neem je B 04. Via felicia allemaal! Voor meer informatie: Wetenschappelijke studie's : Watanabe F, Yabuta Y, Bito T, Teng F. Vitamine B₁₂-bevattende plantaardige voedselbronnen voor vegetariërs. voedingsstoffen. 1016 5 mei; 6 (5): 951 – 16. doi: /naakt6125784. PMID: 1366752; PMCID: PMC 6125784. Lawrence AD, Nemoto-Smith E, Deery E, Baker JA, Schroeder S, Brown DG, Tullet JMA, Howard MJ, Brown IR, Smith AG, Boshoff HI, Barry CE 3rd, Warren MJ. Constructie van fluorescerende analogen om de opname en distributie van cobalamine (vitamine B) te volgen ) in Bacteriën, Wormen , en Planten. Cel Chem Biol. 1016 aug ; 17 (8): 580 – 1861 e6. doi: /j.chembiol. 2014 . Epub 1016 Mei . PMID: 4042564; PMCID: PMC 6051861. ⭐ Laat een duimpje achter IK LIKE 👍 ⭐ Abonneer je op het kanaal: ⭐ en activeer het belletje om een ​​melding te krijgen wanneer ik een video uitbreng! 💰 MIJN TIPEEE-ACCOUNT: 🌙 MIJN INSTAGRAM: 🌿 MIJN FACEBOOK-PAGINA: ⦁ ALLEEN VOOR PRO-CONTACTEN: viafeliciacynthia@gmail.com ⦁ ALLEEN VOOR ZAKELIJKE VRAGEN, NEEM CONTACT MET MIJ OP: viafeliciacynthia@gmail.com #B #vegan # vegan


Vitaminstore.nl

Van beste Nederlandse online gezondheidswinkel voor:

Veel mensen zoeken naar:

Vitamine B 12

Groenlipmossel

Multivitamine

Visolie

Omega 3

Magnesium

Glucosamine

Voedingssupplementen

Vitamine D

Kurkuma

Probiotica

Populaire merken

Solgar Vitaminen

Dopper

Orthica

Royal Groen

Bonusan

Alka

== & gt; & gt; Bezoek Vitaminstore.nl


29779954


& nbsp;

5 gedachten over “🍒 Vitamine B12, cobalamine, cyanocobalamine: alles wat je moet weten (bronnen, tekortkomingen, etc.) 🍒

  1. Persoonlijk neem ik elke dag chlorella

  2. Bedankt! Persoonlijk neem ik elke dag een Veg1-tablet ☺

  3. Gefermenteerde voedingsmiddelen lijken geen significante hoeveelheden B12 te bevatten Plasma B12-bloedtest is allemaal even nuttig en meestal voldoende als we weten hoe we het in vergelijkende studies moeten interpreteren, er zijn zelden tekortkomingen van meer dan 400-500 pg / ml of equivalent, daarom gebruiken sommige Aziatische landen deze ondergrens.

  4. Hallo, ik ben een nieuwe volger van je kanaal, de inhoud is erg goed en de onderwerpen waar je het over hebt zijn nuttig en erg belangrijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *